SzólóDuó Nemzetközi Tánc Fesztivál 2024

Budapest - 2024 évi időpont nem ismert!

Minden évben megrendezésre kerül az Orlesztika Alapítvány által ez a nívós budapesti táncfeszt. Az alapítvány szeretne lehetőséget adni az alkotóknak, hogy bemutassák művészi elképzeléseiket, a mozdulatművészet hagyományainak megőrzésével és megújításával együtt.

Az esemény teret ad tapasztalt táncosoknak és szárnybontogató fiatal tehetségeknek, hogy bemutassák koreográfiába foglalt gondolataikat a nagyközönségnek. A táncfesztivál versenyprogramja lehetőséget ad a résztvevőknek, hogy nemzetközi zsűri előtt bizonyíthassanak. A versenyzők személyes, szakmai visszajelzéseket kapnak a zsűritől, akik ezáltal további önálló alkotásra buzdítják a versenyzőket.

A színvonalas programot úgynevezett jelölő körök előzték meg. Az előselejtezők kapcsán a közel 100 produkcióból 34 programot válogatott be a szakmai zsűri a versenyprogramba. A rendezvény kísérő programjaként a szervezők lehetőséget adnak minden délelőtt az érdeklődőknek tánckurzusokon, workshopokon való részvételre a Mozdulatművészeti Stúdióban.

Kapcsolódó Youtube videó:

SzólóDuó Nemzetközi Tánc Fesztivál 2024 információk

Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!