Szent György Napi Forgatag és Virágvásár - Tavaszköszöntő Virágfesztivál 2024

Nagykőrös - 2024. április 26 - 28.

A Szent György Napi Forgatag és Virágvásár - Tavaszköszöntő Virágfesztivál 2024. április 26 - 28. között kerül megrendezésre. A néphagyományok szerint a tavasz igazi kezdetét Szent György napjától kell számítani, s az állatok első kihajtása is e jeles naphoz kötődik, számos hiedelemmel és szokással együtt. A Pest vármegyei település városvezetése évek óta megszervezi a tavasz köszöntésére ezt a néhány napon át tartó mulatságot, mely üde színfoltja az év eseményeinek.

A Deák tér, a Vásártér és a Szabadság tér területén kerül megrendezésre a színes forgatag, mely kicsiknek és nagyoknak egyaránt számos szórakozási lehetőséget nyújt. Lesz zene, tánc, színpadi előadások, bemutatók, koncertek, de nem maradnak el a finom ételek és a kézműves portékák sem, s mindez szabad téren, a ragyogó kék ég alatt. A nagykőrösi programsorozat igazi szín-, illat-, és íz kavalkád. Az esemény az állat-, és növényvilág kedvelői számára is tartogat érdekességeket és látnivalókat.

A rendezvény részletes leírását mobilon is elérhetik az érdeklődők, s ily módon, egyszerűbb nyomon követni a megtekinteni kívánt program időpontját, helyszínét. A programsorozaton való részvétel regisztrációhoz kötött, így ennek érdemes utánajárni. Mindenki tegye magát szabaddá ezen a hétvégén, hogy élvezhesse a kisváros meleg vendégszeretetét!

Kapcsolódó Youtube videó:

Szent György Napi Forgatag és Virágvásár - Tavaszköszöntő Virágfesztivál 2024 információk

Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!