43 találat 2024. máj. 8. és 2024. okt. 31. között

Középkori Vásárnap
Középkori Vásárnap
Csempeszkopács, 2024. május 25.
A Vas megyei községben rendezik a már jól ismert eseményt, mely a hagyományokat kedvelők számára ideális helyszín a kikapcsolódáshoz. A hagyományokat bemutató rendezvényre az összes korosztályt várnak, ugyanis a kicsiktől a nagyobbakig mindenki talál kedvére való
bővebben
Palotai Mustra
Palotai Mustra
Várpalota, 2024. június 7 - 8.
Újra megelevenednek a végvári viadalok a palotai várban. Testközelből izgulhatjuk végig a várostromot, drukkolhatunk a végvári vitézeknek, és kicsit átélhetjük ezt a különleges, izgalmas történelmi időszakot a várjátékoknak köszönhetően.
bővebben
Koronázási Hétvége
Koronázási Hétvége
Gödöllő, 2024. június 8 - 9.
A gödöllői Grassalkovich-kastély ad otthont a jeles eseménynek. Azok, akik egy egész hétvégét a gyönyörű vidéken szeretnének eltölteni, érdemes már jó előre lefoglalni a szállást, hiszen a különleges programok ezekben a napokban sokakat fognak vonzani a környékre.
bővebben
Tatai Sokadalom
Tatai Sokadalom
Tata, 2024. június 14 - 16.
Tatán a helyi magyar népi kultúra megőrzésére évről évre megrendezik ezt az összejövetelt. A népművészeti feszt és egyben találkozó a néptánc együttesek és népzenei koncertek mellett a kézműves termékek és a hagyományos ételek bemutatására összpontosít.
bővebben
Kéknyelű Virágzás Ünnepe
Kéknyelű Virágzás Ünnepe
Badacsony, 2024. június 15.
Az NAIK Szőlészeti és Borászati Kutatóintézet, valamint a Vinum Vulcanum Badacsonyi Borlovagrend közös szervezésében várják az érdeklődőket az eseményre.
bővebben
Betyárnap
Betyárnap
Csákberény, 2024. június 15.
A Fejér megyei községben összegyűlnek a betyárok, s a lovak közé csapnak. A hangulatos bemutatók, szórakoztató programok bőséges kínálatával egy igazi betyáros napban lehet része az összes kilátogató vendégnek. A község színe java várja az érdeklődőket.
bővebben
Tűzzel-Vassal Fesztivál
Tűzzel-Vassal Fesztivál
Székesfehérvár, 2024. június 22.
Székesfehérváron a Fehérvári Kézműves Egyesület szervezésében az esemény a Skanzen területén kerül megtartásra. Fegyverbemutató, nyitott kovácsműhely vár az idelátogatókra.
bővebben
Szent Iván-éji tűzgyújtás
Szent Iván-éji tűzgyújtás
Vonyarcvashegy, 2024. június 22.
Több, mint húsz éve, hogy hagyománya van már a vonyarcvashegyi rendezvénysorozatnak, melyet az idén is megtartanak a helyiek. A település Zala megye keleti részén fekszik a Keszthelyi-öböl partján, mely egy gyönyörű és látványos nagyközség is egyben.
bővebben
Körösvölgyi Sokadalom
Körösvölgyi Sokadalom
Gyula, 2024. június 28 - 30.
A gyulai népművészeti feszt és kézműves vásár minden évben várja a látogatókat. A Kőrösvölgyi Sokadalomra évről évre többen érkeznek, hiszen a Dél-Alföld legszebb portékáit kínálják a kézművesek.
bővebben
Szent László Napok
Szent László Napok
Győr, 2024. június 28 - 30.
Dicső királyunk előtt tehetjük le tiszteletünket a Szent László napon Győrben. Lovagi kort idéző hangulattal várják az érdeklődőket a megyeszékhelyen, ahol fergeteges jelmezes felvonulás, harci tornák és sok más program vár az érkezőkre.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!