47 találat 2022. aug. 6. és 2023. febr. 28. között

Szüreti bál és felvonulás
Szüreti bál és felvonulás
Pilis, 2022. szeptember 3.
Kellemes hangulatú nyárzáró ünnepre készülnek a szervezők, ahol együtt mulat a település apraja és nagyja. A város legnagyobb múltú rendezvényét a mulatság fénypontja, a szüreti bál zárja.
bővebben
Soproni Szüreti Napok
Soproni Szüreti Napok
Sopron, 2022. szeptember 9 - 11.
Ezen a szőlőünnepen minden a szüreti előkészületek körül forog, hiszen a fesztivál megrendezése egy olyan eseménysorozat, ahol minden borkedvelő és szórakozni vágyó összegyűlik, akár családostól is, s jól érzi magát egy hagyományokat követő és bemutató színes
bővebben
Halasi Szüreti Fesztivál
Halasi Szüreti Fesztivál
Kiskunhalas, 2022. szeptember 9 - 11.
A Bács–Kiskun megyeiek már jól ismerik a kiskunhalasi rendezvénysorozatot, ugyanis több mint harminc éve minden évben megrendezésre kerül a tömegeket vonzó esemény. Igazi családbarát rendezvénysorozat, melyen minden korosztály kellemesen érezheti magát.
bővebben
Szüreti Mulatság
Szüreti Mulatság
Balatonszárszó, 2022. szeptember 10.
Lassan ismét elérkezik a szüret ideje, melynek megünneplését komolyan veszik a Somogy megyei Balatonszárszón is. A hetedhétországra szóló fesztre már készülődnek a helyiek és a szervezők. Nagy mulatozásra van kilátás ezúttal is.
bővebben
Szüreti Napok
Szüreti Napok
Tamási, 2022. szeptember 10.
A Tolna megyei Tamásiban ismét eljött a szüreti programok ideje, a szüreti ünnepség megtartásával minden borkedvelő és szórakozni vágyónak kedveznek ezzel a rendezvény szervezői.
bővebben
Szüreti Napok
Szüreti Napok
Tihany, 2022. szeptember 16 - 18.
Több napon keresztül várják a borok szerelmeseit az idén is megrendezésre kerülő rendezvényre, melyet minden év őszén tartanak a tihanyi város lakói. Gasztronómiai és kulturális ünnepség színvonalas körülmények között.
bővebben
Mátrai Szüreti Napok és Fehérbor Fesztivál
Mátrai Szüreti Napok és Fehérbor Fesztivál
Gyöngyös, 2022. szeptember 16 - 18.
A Heves megyei Gyöngyösön ismét megrendezik a méltán híres szüreti-napokat, melyre minden évben nagy az érdeklődés. A fehér borokat is ünneplik ezen az eseményen, hiszen a vidékre jellemző fehér borok párját ritkítják a környéken.
bővebben
Szüreti Vigasságok
Szüreti Vigasságok
Cserszegtomaj, 2022. szeptember 17.
A szeptemberi hónap a szüret ideje Zala megyében is. Ilyenkor az elmaradhatatlan rendezvényekre készülődnek a bortermelő vidékeken. A termés megünneplésének, a szüret végeztének kihagyhatatlan mulatsága ez, melyet a cserszegtomaji lakosok is megtartanak.
bővebben
Szüreti Mulatság
Szüreti Mulatság
Bogács, 2022. szeptember 17.
A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Bogácson ismét megrendezik a szüreti fesztivált, mely az év egyik legkedveltebb programja a térségben. Igazi hagyománya van már az ünnepélynek, mely bővelkedik meglepetésekben. Az idei feszt is sok újdonságot takar.
bővebben
Romantikus Reformkor
Romantikus Reformkor
Balatonfüred, 2022. szeptember 23 - 25.
Balatonfüreden az idei évben is megrendezésre kerül ez a programsorozat, amit múltbéli kulturális gálának is neveznek. Látványos reformkori fesztivál ez, mely felvonulással színesített, hagyományőrző korzózás a balatoni városban.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner