2021. október 19., kedd

Tiszacsegei Hagyományőrző Lovas és Gasztro Napok 2021 Tiszacsege

Tiszacsegei Hagyományőrző Lovas és Gasztro Napok Tiszacsege 2021
  • Bemutatkozás
  • Program
  • Videó
Tiszacsegei Hagyományőrző Lovas és Gasztro Napok
Tiszacsege,
A rendezvény fő célja a hagyományőrzés, a magyarság szeretete, családok, barátok, ismerősök közös és felszabadult időtöltése, ezenkívül a jó minőségű magyar termékek népszerűsítése.
Magyar Tibor, mint az esemény szervezője, ebben az évben is folytatom a 2008-ban elkezdett hagyományőrzéssel kapcsolatos programsorozatot. Első alkalommal nyolc településről (Miskolcról, Kazincbarcikáról, Debrecenből, stb.) kb. 1500 ember jött el. A 2009. évi rendezvényen már 5000 - 6000 ember vett részt.

A rendezvény fő célja a hagyományőrzés, magyarság szeretete, családok összekovácsolása, barátok, rokonok, ismerősök közös és felszabadult időtöltése. Szabadon és közvetlenül beszélgethet mindenki egymással még akkor is, ha ritkán találkoztak.

A másik célom, hogy népszerűsítem a magyar termékeket, ösztönözzem az embereket ara, hogy jó minőségű magyar termékeket részesítsék előnybe más termékekkel ellentétben.
Meghívtam a rendezvényre több magyar gyártót is, pl.: Horváth Rozi, Hortobágyi Nemzeti Park, újtikosi ökofarm, stb.

A fesztivál utáni visszajelzés nagyon pozitív volt. Számos résztvevő keresett meg, akik olyan lelkesedéssel beszéltek az eltelt napról, hogy azt szavakba önteni nagyon nehéz. Látni az embereket, paraszt bácsit, időset, fiatalt önfeledten őrülni és azt a lelkesedést látni a szemükben, amikor szurkoltak a versenyzőknek. Úgy gondolom, rég nem volt ilyen szép a napjuk.
Engem ez éltet, ez ad értelmet az életnek, boldognak látni az embereket, még akkor is, ha nehéz az életük.

2009-ben a Tisza-tavi Regionális Idegenforgalmi Bizottság és a Magyar Turizmus Zrt. Tisza-tavi Regionális Marketing Igazgatósága pályázatot hirdetett 2009. év turisztikai rendezvénye a Tisza-tavi régióban címmel. Ezt a címet a II. Tiszacsegei Lovas és Nemzetközi Gasztro napok kapta.
Ugyanebben az évben a Magyar Nemzetközi Gasztronomiai Szövetség Észak-Bükki régiójától a hagyományok őrzéséért kitüntetést vehetem át,
majd az Opóczky tevérek által alapított gasztronómiáért érmet vehetem át.
Ezt követően a Magyar Nemzetközi Gasztronomiai Szövetség a kiemelkedő munkámért a Magyar Gasztronómiáért Érdeméremmel tüntetett ki.
Az idei évben Minősítést kértem a Magyar Turizmus Zrt.-től a rendezvényre.
A részletes program funkció fejlesztés alatt áll...

Kérjük, látogasson vissza később!
Facebook
Hirdetések
Kezdőlap   |    Oldaltérkép   |    Önnek szól!   |    Felhasználási feltételek   |    Impresszum   |    Kapcsolat
Hírlevél
Érdeklik az újdonságok?
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Kategóriák
Közösségi média
Partnereink
Turizmusinfo.hu Kft. © 2021. Minden jog fenntartva.