Mikóházán, a Borsodi településen kerül megrendezésre a vadkolbásztöltési verseny, melynek célja minőségi vadhúsból előállított termékek elkészítése, versenyeztetése, melyre csapatok nevezését várják a rendezvény szervezői.
Zenei aláfestéssel, egész napos programsorozattal remekül érezheti magát bárki, aki kolbász, illetve vadhúsból készített kolbászrajongó. Kulináris élvezetekből lesz bőven, hiszen a program rendezőinek ígéretei szerint mindenki elégedetten fog távozni a helyszínről. Fogó pálinka, forralt bor és minden, ami nem maradhat el egy hagyományosnak nevezhető disznótorról.
A versenyeztetett termékeket szakavatott zsűri véleményezi. Ez egy hangulatos eseménysorozat, ahol a gasztronómia egy ágazatában bemutatkozik a vadhús profi felhasználása. Természetesen adott a lehetőség pazar vásáron való részvételre is, ahol különlegességek, kézműves portékák széles kínálatával gyarapodhat a kilátogató vendég.