Töltött káposzta fesztivál 2023

Mezőberény - 2023. szeptember 16.

A Töltött káposzta fesztivál 2023. szeptember 16. napon kerül megrendezésre. A Dél–Alföldi városban ismét megrendezik a gasztro program sorozatot. Nincs olyan magyar ember, aki ne ismerné és szeretné a töltött káposztát, ha mást nem akkor ünnepi alkalmakkor a magyar konyhákban előfordul, hogy elkészítik a háziak.

Mezőberényben viszont jobban szeretik mint az átlag, nem csoda, ha eme egyszerű, de nagyszerű étel helyet kapott az esemény keretében. Verseny is hirdettetik, ahol a legjobbakat kiemelik az eredményhirdetés során. Itt mindenki bemutathatja, hogy hogyan is készül az igazi töltött finomság.

A mezőberényi rendezvény bőséges kínálattal várja a kilátogató közönséget, hiszen szórakoztató programok szervezésén munkálkodnak a rendezők. Az egész várost a töltöttkáposzta illata lengi be, s a muzsika dallamai szólítják, a meg nem érkezett látogatókat. Kézműves vásárok portékáiban gyönyörködhetnek az igényes vásárlók. Kulináris és kulturális élményekkel mindenkit szeretettel fogadnak a helyiek.

Kapcsolódó Youtube videó:

Töltött káposzta fesztivál 2023 információk

Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!