Szarvasi Szilvanapok 2022 Szarvas

Szarvasi Szilvanapok 2022 Szarvas

2022. szeptember 9 - 11.

Húsz évnél is többször rendezték már meg a szarvasi szilvanapokat, az idén ismét minden a szilváról fog szólni azokon a bizonyos napokon. Itt szinte mindent megtalálható, aminek valaha is köze volt a szilvához. Az időpont a legideálisabb a rendezvény megrendezésének szempontjából, hiszen ekkor indul be a szüreti szezon.

A Békés megyei várost sokan látogatják a szilvafesztivál alkalmából, ugyanis évről évre egyre nagyobb érdeklődés övezi a gasztronómiai rendezvénysorozatot. A gyümölcs kedvelői számára ideális kikapcsolódási lehetőség, hiszen a finom ételek, italok mellett számos kulturális rendezvény megrendezésére kerül sor az idei évben is.

Minden kedves érdeklődőt sok szeretettel várnak a szarvasiak, valamint az esemény szervezői. Az ételek mellett több italféleséggel találkozhat a szomjas vendég, melyekből válogathat kedvére. Borudvar, sörudvar látogatására is van lehetőség, valamint az elmaradhatatlan szilvapálinkákból is kóstolhat az érdeklődő. Kellemes kikapcsolódást az idei szilvanap programra is!

Kapcsolódó Youtube videó:

Facebook
Hirdetés
Partner