Szarvasi Szilvanapok 2023

Szarvas - 2023. szeptember 8 - 10.

A Szarvasi Szilvanapok 2023. szeptember 8 - 10. között kerül megrendezésre. Húsz évnél is többször rendezték már meg a szarvasi szilvanapokat, az idén ismét minden a szilváról fog szólni azokon a bizonyos napokon. Itt szinte mindent megtalálható, aminek valaha is köze volt a szilvához. Az időpont a legideálisabb a rendezvény megrendezésének szempontjából, hiszen ekkor indul be a szüreti szezon.

A Békés megyei várost sokan látogatják a szilvafesztivál alkalmából, ugyanis évről évre egyre nagyobb érdeklődés övezi a gasztronómiai rendezvénysorozatot. A gyümölcs kedvelői számára ideális kikapcsolódási lehetőség, mivel a finom ételek, italok mellett számos kulturális program kerül megtartásra.

Minden kedves érdeklődőt sok szeretettel várnak a szarvasiak, valamint az esemény szervezői. Az étkek mellett több italféleséggel találkozhat a szomjas vendég, melyekből válogathat kedvére. Borudvar, sörudvar látogatására is van lehetőség, illetve az elmaradhatatlan szilvapálinkákból is kóstolhat az érdeklődő. Kellemes kikapcsolódást az idei szilvanap programra is!

Kapcsolódó Youtube videó:

Szarvasi Szilvanapok 2023 információk

Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!