Pogácsafesztivál 2024

Kétegyháza - 2024. augusztus 9 - 11.

A Pogácsafesztivál 2024. augusztus 9 - 11. között kerül megrendezésre. Tepertős, sajtos, túrós vagy köményes, nem számít! Háziasszonyok, elő a sodrófával és kötényekkel, jöhetnek a nagymama legféltettebb titkos receptjei a fiók mélyéről, mert nem babra megy a játék! A Békés megyei településen nem maradhat el ez az összejövetel.

Igazi gasztronómiai kalandnak ígérkezik a Fő téren megrendezett esemény, ugyanis a több napon át tartó rendezvény programlistáján pogácsasütő és főzőverseny is szerepel. No persze ez nem minden, sőt a java csak ezután jön! Számtalan hazai és román nemzetiségű fellépő, előadó lép színpadra, hogy legjobb tudásuk szerint szórakoztassák a közönséget a hétvége során.

Kézműves árukból sem lesz hiány, a megye legjobbjai települnek ki, hogy a látogatók igazi vásári portékákkal térhessenek haza. A gyerekeknek sem kell otthon maradniuk, az ő szórakoztatásukról is gondoskodnak a szervezők, mégpedig bábelőadással, gyermekműsorral. Aki szereti a jó társaságot, barátságos embereket és természetesen a hasát is, annak mindenképp itt a helye!

Kapcsolódó Youtube videó:

Pogácsafesztivál 2024 információk

Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!