KunfehérTor 2022 Kunfehértó

KunfehérTor Kunfehértó 2022

2022 évi időpont nem ismert!

Kunfehértón ismét készülődik valami finomság, a vidéki ízek kedvelői számára nagy lehetőség a megrendezésre kerülő Bács-Kiskun megyei eseményen való részvétel. A jótékonysági rendezvényen minden megtalálható, melyek egy disznótorról nem hiányozhatnak.

Reggel a korai kezdés megéri, hiszen az egész nap folyamán olyan finomságokat kóstolhatnak a kilátogató vendégek, mint a hurka, kolbász, tepertő és finom sült húsok, melyek a helyszínen készülnek, így garantálva a frissességet. Lehetőség van kedvezményes áron vételezni a reggelit, ebédet és a vacsorát is, melynek bevételeit nemes célra fordítanak a rendezvény szervezői.

A faluban mindenki azért dolgozik, hogy a kilátogató vendégek a lehető legjobb környezetben és a lehető legjobb ízeket kóstoljanak az egész napos rendezvényen. A késő esti mulatozásig tartó ünnepélyt, falunapot mindenki számára ajánljuk, aki csak egy jót akarna enni vagy épp szórakozni. Színvonalas és bárki részére elérhető programokra sok szeretettel várnak mindenkit a falubeliek.

Facebook
Hirdetés
Partner