Krumplis Lángos Fesztivál 2024

Bánhorváti - 2024 évi időpont nem ismert!

A program a helyi paraszti világ ízeit mutatja be, ezek közül is középpontba a dédanyáink receptje által készített krumplis-lángos kerül. A rendezvény látogatói megismerkedhetnek különböző népi ételekkel, úgy mint a: görhő, herőce, laksa, valamint a farsangi fánk. Többek között a látogatók betekintést nyernek az ételek készítésének titkaiba is.

Kihagyhatatlan gasztro esemény ez, amely a népi konyhavilágot részletességgel mutatja be mindenki számára. Aki szereti ezeket a hagyományt őrző finomságokat, annak különösen ajánljuk. A feszt ideje alatt a kicsik számára játszóház, kézműves foglalkozás áll rendelkezésre, illetve a jó hangulatról és a kellemes szórakozásról különböző elődadók, táncosok gondoskodnak.

Aki szereti a kulináris élvezeteket és magát a hagyományőrzést, azok számára mindenképpen egy fantasztikus egész délutános program, hiszen itt lehetőség van megkóstolni ezeket a kiváló, finom ételeket! Ennek a régi világot idéző eseménynek a szervezői mindenkit várnak nagy szeretettel a Bánvölgye legnagyobb gasztronómiai fesztiválján.

Kapcsolódó Youtube videó:

Krumplis Lángos Fesztivál 2024 információk

Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!