Krumplis Lángos Fesztivál 2022 Bánhorváti

Krumplis Lángos Fesztivál Bánhorváti 2022

2022 évi időpont nem ismert!

A program a régi paraszti világ ízeit mutatja be, ezek közül is középpontba a dédanyáink receptje által készített krumplis-lángos kerül. A rendezvény látogatói megismerkedhetnek különböző népi ételekkel, úgy mint a: görhő, herőce, laksa, valamint a farsangi fánk. Többek között a látogatók betekintést nyernek a népi ételeink készítésének titkaiba is.

Kihagyhatatlan gasztronómiai esemény ez, amely a régi népi konyhavilágot részletességgel mutatja be mindenki számára. Aki szereti ezeket a hagyományt őrző finom ételeket, annak különösen ajánljuk. A feszt ideje alatt a kicsik számára játszóház, kézműves foglalkozás áll rendelkezésre, valamint a jó hangulatról és a kellemes szórakozásról különböző népi elődadók, táncosok gondoskodnak.

Egyszó mint száz, aki szereti a gasztronómiai különlegességeket és magát a hagyományőrzést, azok számára mindenképpen egy fantasztikus egész délutános program, hiszen itt lehetőség van megkóstolni ezeket a kiváló, finom ételeket! Ennek a régi világot idéző eseménynek a szervezői mindenkit várnak nagy szeretettel a Bánvölgye legnagyobb gasztronómiai fesztiválján.

Kapcsolódó Youtube videó:

Facebook
Hirdetés
Partner