Kivilágos Kivirradtig Fesztivál 2023

Kisújszállás - 2023. szeptember 16.

A Kivilágos Kivirradtig Fesztivál 2023. szeptember 16. napon kerül megrendezésre. Ismét megrendezik a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Kisújszálláson a leggasztrománabb rendezvényt, melyet több éve már minden ősszel megrendeznek. A gasztro program sorozat évek óta hívogatja színes programok kínálatával a környékbelieket és a turistákat.

A főzőversenyeiről is híres település már beírta magát a gasztronómiáról szóló események rangsorába. Káposztás és bográcsos ételek rotyognak egymás ellen, törekedve a legjobbra. Mindenkit vonz a legjobb eredmény elérése, a kóstolni vágyókat pedig a kulináris élvezetek hozzák lázba alkalomról alkalomra.

A bőséges programokat felvonultató kisújszállási feszt minden korosztályt megszólít, ugyanis mindenki talál kedvére és korosztályának megfelelő kikapcsolódási lehetőséget. Néptáncosok, folklór műsorok, ismert zenei előadók és színházasok teszik feledhetetlenné a kilátogatást. Mindenkit sok szeretettel várnak, csupa és váratlan meglepetésre számíthat minden kedves vendég.

Kapcsolódó Youtube videó:

Kivilágos Kivirradtig Fesztivál 2023 információk

Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!