Kalocsai Paprika Fesztivál 2024

Kalocsa - 2024 évi időpont nem ismert!

Kalocsáról szinte mindenkinek a paprika jut elsőnek az eszébe, nem is csoda, hiszen a Bács-Kiskun megyei városban kimagasló minőségben teremnek a paprikák, melyeket méltóképpen hungarikumnak is nevezhetünk. Magyar ételek, magyaros ízek elképzelhetetlenek lennének enélkül.

Ennek a neves fűszernövénynek kapcsán évről évre megrendezik a helyiek a Paprika ünnepséget, valamint a Paprikás Ételek főzőversenyét. Kalocsán mindent megtudhatnak amit a paprikáról tudni lehet, termesztéstől kezdve, a fajtákon át, a feldolgozásig. Az összes gasztronómia iránt érdeklődőt sok szeretettel várnak, hiszen itt aztán lesz fűszer bőven.

Bármely vállalkozó szellemű szakácsot, amatőr főzőmestert várnak a versenyre, hiszen itt megmutathatja mindenki, hogy hogyan is tud a paprikával bánni. A többnapos programsorozat számtalan lehetőséget kínál a szórakozni vágyóknak is, bőséges sztárdömping várható az idei eseményre is, akik tehetségükkel, előadásukkal fergeteges hangulatot csinálnak a színpadon a paprikafesztivál ideje alatt.

Kapcsolódó Youtube videó:

Kalocsai Paprika Fesztivál 2024 információk

Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!