Grillázs és Mézeskalács Majális 2024

Lajosmizse - 2024. május 25.

A Grillázs és Mézeskalács Majális 2024. május 25. napon kerül megrendezésre. A Bács-Kiskun megyei Lajosmizsén kerül megrendezésre a grillázsról és a mézeskalácsról elnevezett programsorozat. Több, mint 10 éve, hogy tavasszal rendezik meg az édesszájú vendégek által nagy kedvvel látogatott rendezvénysorozatot. Mindig sokféle programokkal készülnek a szervezők.

Minden korosztályt sok szeretettel hívnak a lajosmizsei eseményre. A versenyre várják az égetett, pörkölt cukortortákat, illetve a mézeskalácsokat. A legjobbak az idén ismét elismerésben részesülnek. Szakavatott zsűri várja az elkészült finomságokat. A vásár bőséges kínálatában mindenki fellelhet valami finomságot, kedvére valót.

A tavaszi esemény bővelkedik gyerekprogramokban is, ahol egész nap szórakozhatnak a legkisebbek is. Kellemes és édes pillanatokra számíthatnak a kis- és nagycsaládok, valamint akár a baráti társaságok is. A sokszínűség és a változatosság jellemzi a rendezvényt, számos meglepetésre is számíthatnak a kedves betérő vendégek.

Kapcsolódó Youtube videó:

Grillázs és Mézeskalács Majális 2024 információk

Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!