Gömöri gyümölcsfesztivál 2023

Gömöri gyümölcsfesztivál 2023 Aggtelek

Aggtelek - 2023 évi időpont nem ismert!

Minden ami gyümölcs, illetve minden ami gyümölcsből készül az megtalálható Aggteleken az aggteleki Gyümölcs Ünnepségen. A hagyományos eljárással elkészített finom lekvárok színes palettáját bemutató kiállításon és vásáron szemrevételezheti a kilátogató vendég.

Igazi hangulatos helyszín várható, melyre hazánk egyik legcsodálatosabb barlangja előtti tér ad helyet. Az egész napos rendezvénysorozat olyan értékeket mutat be, mely a vidék ízét prezentálja az avatatlan érdeklődőknek, valamit visszahozni azoknak, akik már jól ismerik azokat az értékeket, melyet a természet produkál.

Az évek során hagyománnyá váló rendezvénysorozat a 10 gömöri település értékeit hivatott bemutatni évről évre. Gasztronómiai ünnepség, hangulatos kísérő programokkal, mely igazi családi program, hiszen a kicsiknek és nagyoknak egyaránt nyújt kellemes kikapcsolódási lehetőséget. Színpadi produkciókkal, kézműves termékek vásárával, valamint lekvár főzéssel, gyümölcslé préseléssel és egyéb meglepetésekkel várnak minden kedves vendéget a szervezők.

Gömöri gyümölcsfesztivál 2023 információk:

Weblap: -
E-mail: -

Kapcsolódó Youtube videó:

Facebook
Hirdetés
Partner