182 találat 2024. ápr. 20. és 2025. jan. 31. között

Pick Up Drive
Pick Up Drive
Romhány, 2024. június 27 - 29.
Nógrád megyében újra megrendezik a népszerű rendezvényt, amelyre bármely amerikai autó kedvelőt szeretettel várnak. A különleges autók, a rock and roll és a számtalan bulizenekar a megfelelő hangulatról fog gondoskodni.
bővebben
BOLDOGkisfalud Feszt
BOLDOGkisfalud Feszt
Bodrogkisfalud, 2024. június 27 - 30.
„Bor, zene, boldogság…” ezzel a mottóval indul a többnapos rendezvény Tokaj-Hegyalja történelmi borvidékének Bodrog és Zemplén övezte gyöngyszemén, Bodrogkisfaludon. A helyiek hatalmas vendégszeretettel várják a látogatókat.
bővebben
Víz Zene Virág Fesztivál
Víz Zene Virág Fesztivál
Tata, 2024. június 28 - 30.
A családok részére évek óta megrendezésre kerülő tatai eseményen fergeteges vidámság és program kavalkád vár mindenkire. Az összművészeti fesztet több helyszínen tartják.
bővebben
AlfaCity
AlfaCity
Dunaújváros, 2024. június 28 - 29.
Ismét megnyitja kapuit a világ legnagyobb hivatalos Alfa Romeo találkozója, amelyre megközelítőleg 1500 autót várnak a szervezők. A rendezvény helyzínéül a Szalki-sziget szolgál. A területen igény szerint kemping és szabadstrand is igénybe vehető.
bővebben
Cziráky Fesztivál
Cziráky Fesztivál
Lovasberény, 2024. június 28 - 29.
Mesés helyszín, fergeteges hangulat és valódi sztárfellépőkkel megtűzdelt program várja a rendezvényre érkezőket a nyár eleji programhétvégén. Látványos műsorszámokban, vidámságban és élményekben nem lesz hiány.
bővebben
Szőregi rózsafesztivál
Szőregi rózsafesztivál
Szeged, 2024. június 29 - 30.
Szőreg a rózsa hazája, melyet a helyiek egy rózsa fesztivállal is megünnepelnek. Ezek a napok csak a rózsákról szólnak. A kis település minden utcája, a terek, az épületek mind rózsával lesz tele és az összes helyszínt különleges rózsaillat járja majd át.
bővebben
SUP Fesztivál
SUP Fesztivál
Budapest, 2024. június 29.
A Stand Up Paddle – röviden SUP - egy igazán különleges sporteszköz, s hazánkban is nagy érdeklődés övezi, évről évre több ember evezi át állva országunk különböző vizeit. Ezen az eseményen azonban kifejezetten a kanyargó Dunára koncentrálódik az útvonal.
bővebben
Szekérfesztivál
Szekérfesztivál
Budapest, 2024. június 29.
A Ratha-yātrā India egyik legrégibb ünnepe, amin minden alkalommal több millióan vesznek részt. Az esemény lényege, hogy egy meseszép óriás szekeret – melyet virágok tömkelege borít - húznak együtt a résztvevők egyik templomból a másikba, így tisztelegve, áldozva Isteneik
bővebben
Mátrai Betyárfesztivál
Mátrai Betyárfesztivál
Mátrafüred, 2024. június 29.
Ezen a napon nem „Vidróczki híres nyája csörög-morog a Mátrában”, hanem betyárok virtuskodnak kora estig a hegygerincen. Erre a nagyszerű hagyományőrző eseményre várnak minden kedves érdeklődőt a szervezők. Bár anno hosszú ideig szerepeltek negatívumként a köztudatban, az
bővebben
Gastroblues
Gastroblues
Paks, 2024. július 1 - 7.
A nemzetközi vonalat megszégyenítő paksi feszt újra hatalmas lendülettel várja a látogatókat több napos programokkal, melyre bármely korosztályt várnak.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!