Zöldfesztivál 2023

Vác - 2023. szeptember 9.

A Zöldfesztivál 2023. szeptember 9. napon kerül megrendezésre. A környezetvédelem, a hatalmas ökológiai lábnyom, melyet az emberiség hagy a bolygón, egyre égetőbb probléma. Szerencsére van mód, hogy a károkozás kisebb legyen, ehhez csak odafigyelésre van szükség. Vácon pedig nagy gondot fordítanak erre a program idején.

A zöld eseményen több előadást hallgathatnak meg a látogatók a környezetbarát megoldásokkal kapcsolatban és információt szerezhetnek arról, hogy egy ember tudatos gondolkodása is óriási hatással lehet a Földre. A váci helyszínen a gyermekek számára is játékos módszerekkel kívánják szemléltetni az ügy fontosságát.

Az érkezők különböző termékek között válogathatnak, miközben érdekes bemutatót tekintenek meg. Este helyi zenekar ad koncertet zárásként. Legyen mindenkinek szívügye a Föld! Magyar közmondások tömkelege mondja ki, hogy az emberi összefogás csak pozitívumként hathat, hát higgyünk benne és fogjunk össze! Az elszántak el is kezdhetik itt a programok során, a Március 15 téren.

Zöldfesztivál 2023 információk

Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!