Szakmafesztivál 2023

Szeged - 2023. szeptember 23.

A Szakmafesztivál 2023. szeptember 23. napon kerül megrendezésre. Újra megrendezésre kerül a szegedi Dugonics téren a valaha volt egyik leghasznosabb esemény, mely arra hivatott, hogy segítsen a fiataloknak tisztábban látni a jövőjüket. A rendezvény segít a szülőknek és gyermekeiknek, hogy betekintést nyerjenek a különböző szakmák hátterébe, így megkönnyítve a pályaválasztást.

Több intézmény vonul fel a program alkalmából, hogy megmutassa magát a választás előtt álló fiataloknak. Interaktív bemutatóikkal nem csupán abba engednek bepillantást, hogy hogyan zajlik az oktatás, hanem arra is rámutatnak, hogy melyek a szóban forgó szakma előnyei vagy hátrányai.

Talán a korai felnőttkor egyik leghatalmasabb döntése, hogy merre tovább az általános iskola után. Felelősségteljes döntés, a növekvő választási lehetőség pedig nem könnyíti meg a helyzetet. S nem csak a gyerekek számára káosz ez a világ, hanem a szülőknek is. Éppen ezért érdemes ellátogatni erre a rendezvényre az egész családdal, hogy otthon együtt latolgathassák a lehetőségeket a prospektusok és élménybeszámolók felett!

Kapcsolódó Youtube videó:

Szakmafesztivál 2023 információk

Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!