Rockfesztivál - Magyarock Napja és Veterán Motorok és Autók Találkozója 2024

Mindszent - 2024. június 8.

A Rockfesztivál - Magyarock Napja és Veterán Motorok és Autók Találkozója 2024. június 8. napon kerül megrendezésre. A Tisza parti strand ad otthont az évről évre egyre népszerűbb mindszenti eseménynek, amelyre minden rock zenét és motorozást kedvelőt várnak. A helyszínre érdemes baráti társasággal érkezni, hiszen felhőtlen szórakozást kínálnak a szervezők.

A rock fesztivál és a veterán jármű találkozó már sokadik alkalommal kerül megrendezésre és eddig mindig nagy sikert aratott. A csodálatos helyszín és a különleges járgányok sokakat érdekelnek. A gyönyörű és különleges motorok és autók között boldogan fognak most is nézelődni mind a fiatalok mind pedig az idősebbek.

Az idősebb korosztály számára ez egyben az emlékek felidézése is, hiszen számtalan olyan jármű kerül majd kiállításra, amellyel talán fiatal korukban találkoztak utoljára. A tökéletes helyszínválasztásnak köszönhetően a fürdőzés lehetősége is adott, így ha túl forrónak ígérkezik a nap, a hűsítő vízben is célszerű megmártózni. A helyszínen ételben és italban sem lesz hiány és természetesen egész nap szól a rock zene.

Kapcsolódó Youtube videó:

Rockfesztivál - Magyarock Napja és Veterán Motorok és Autók Találkozója 2024 információk

Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!