Országos Rajzfilmünnep 2023

Országos Rajzfilmünnep 2023 Budapest

Budapest - 2023 évi időpont nem ismert!

Valahol a szíve egyik szegletében mindenki őriz egy kis helyet, ahol a gyermeki énje bújik meg. A rajzfilmünnep pedig többek között azért csodás program, mert ezen a napon a felnőttekből is előkecmereg a belső gyermek, miközben a saját csemetéik örömtől csillogó szemét és mosolygó arcát figyelik, háttérben gyermekkoruk legkedvesebb meséivel.

Az esemény partnereinek és a szervező filmstúdiónak köszönhetően a vetítések palettája igazán színesen lett összeválogatva. A gyermekek és szüleik nem csak az örökzöld meséket tekinthetik meg, ugyanis a napok folyamán felbukkannak a vásznon az elmúlt évek közkedveltté vált alakjai is.

Már a rendezvény neve is sejteti, hogy a helyszíne nem fix, országszerte kerül megrendezésre a legkisebb korosztály legnagyobb örömére. Megyénként több településen is élvezhetik a klasszikus mesék nyújtotta élményt, sőt, a helyi szervezők kísérő programokkal is készülnek, azt is kipróbálhatják a látogatók. Vidám, nosztalgikus pillanatok az egész családnak, mindenképp érdemes csatlakozni a feszthez!

Országos Rajzfilmünnep 2023 információk:

Weblap: -
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!