Országos Bulldog Találkozó 2023

Budapest - 2023. október 15.

Az Országos Bulldog Találkozó 2023. október 15. napon kerül megrendezésre. Kutyabarátok, kutyatartók, bulldog fanok mind egy helyen, a fővárosban összegyűlve múlathatják majd az időt kedvenceikkel. Mind jól tudjuk, hogy az ember legjobb barátja a kutya, s a kis turcsi orrú, olykor röfögő, apró termetű négylábúak igazán az ember szívéhez tudnak nőni.

Ezért is szervezik meg ezt a remek összejövetelt, melyet számos programmal tesznek izgalmassá. A résztvevők tombolasorsoláson, kutyaszépségversenyen, különböző vetélkedőkön vehetnek részt négylábú barátaikkal, s ha kellőképpen elfáradtak, kiállításokat tekinthetnek meg pihenés gyanánt.

A belépés gyermekek számára ingyenes. A szervezők biztosítják a budapesti helyszínen a parkolási lehetőséget, emiatt autóval is érkezhetnek a gazdik, nincs akadály. Minden kutyatulajdonos a saját ebéért felel, így a felhőtlen szórakozás érdekében javasolt a kutyával való megjelenés alapvető szabályait betartani! Szeretettel várnak mindenkit, töltsenek minőségi időt egy barátságos bulldogos közösség kötelékében! És ne felejtsük: Happy Dog

Kapcsolódó Youtube videó:

Országos Bulldog Találkozó 2023 információk

Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!