Madzagfalvi Napok 2023

Békés - 2023. augusztus 18 - 20.

A Madzagfalvi Napok 2023. augusztus 18 - 20. között kerül megrendezésre. A Békés megyei városban, Békésen, a sokadik alkalommal megtartandó eseményt az idén is sokunk örömére megrendezik, méghozzá többszáz programmal. A madzagfalvi napokon nagy durranásra számíthatnak a kiérkező vendégek.

Hatalmas sztárdömpinggel kedveznek újra a programsorozat szervezői, ugyanis több közismert hazai előadó is tiszteletét teszi a több napot átölelő rendezvényen. A zene mellett számos kiegészítő program, verseny, gasztronómia, sportolási lehetőség biztosítja a kiérkezők jókedvét. Mindezt úgy, hogy a bőség zavarába ejthetik olykor a szórakozási lehetőségek közül válogatókat.

A gyermekek számára is tartogatnak családi meglepetéseket, melyeken igazi szórakozásban lesz részük a legkisebbeknek is. A rendszeres kilátogatók már jól tudják, hogy érdemes betérniük, hiszen mindig történik valami új, ami felejthetetlen élménnyel gazdagítja a megjelenteket. Sok szeretettel várnak mindenkit az idei évben is a békésiek.

Kapcsolódó Youtube videó:

Madzagfalvi Napok 2023 információk

Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!