Kukorica-útvesztő Fesztivál 2023

Kukorica-útvesztő Fesztivál 2023 Kiszombor

Kiszombor - 2023 évi időpont nem ismert!

A játékos vetélkedők kedvelőit hívják Kiszomborra, mely több napon át várja a kikapcsolódásra vágyókat. Minden korosztály számára nyújtanak élményeket az eseményen. A több, mint tíz éves kukorica-útvesztő már bizonyított.

A rendezvényre mindenkit sok szeretettel várnak, kis családosok, nagycsaládosok, egyedülállókat, baráti társaságokat, óvodákat, iskolákat, egyszóval mindenkit, aki híve a játékos létnek. A kukorica tábla nem csak munkát kínál, hanem lehetőséget is, mindezt a kitalálóknak köszönhetően. Az útvesztő egy kalandos élményt nyújt bárki számára.

A feszten több kísérő programmal is találkozhat a kedves résztvevő, valamint több tematikus nappal is várja a vendégeket. A játék részeseinek mindössze adománybelépő vételével kell hozzájárulnia a következő évi alkalom rendezéséhez, hogy évről évre még színvonalasabb játszótérré változtassák a szervezők a kukoricatáblát, mely már 5 hektárra bővült, valamint a rendezői kör kulturális munkásságát támogatják ezzel a jelképes összeggel a résztvevők.

Kukorica-útvesztő Fesztivál 2023 információk:

Weblap: -

Kapcsolódó Youtube videó:

Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!