Kukorica-útvesztő Fesztivál 2024

Kiszombor - 2024. július 13 - augusztus 20.

A Kukorica-útvesztő Fesztivál 2024. július 13 - augusztus 20. napon kerül megrendezésre. A játékos vetélkedők kedvelőit hívják Kiszomborra, mely napokon át várja a kikapcsolódásra vágyókat. Az összes korosztály számára nyújtanak élményeket az eseményen. A több, mint tíz éves kukorica-útvesztő már bizonyított.

A kiszombori rendezvényre bárkit sok szeretettel várnak, kis családosok, nagycsaládosok, egyedülállókat, baráti társaságokat, óvodákat, iskolákat, egyszóval mindenkit, aki híve a játékos létnek. A kukorica tábla nem csak munkát kínál itt, hanem lehetőséget is, mindezt a kitalálóknak köszönhetően. Az útvesztő egy kalandos élményt nyújt bárki számára.

A feszten több kísérő program lehetőséggel is találkozhat a kedves résztvevő, valamint tematikus nappal is várják a vendégeket. A játék részeseinek mindössze adománybelépő vételével kell hozzájárulnia a következő évi alkalom rendezéséhez, hogy évről évre még színvonalasabb játszótérré változtassák a szervezők a kukoricatáblát, mely már 5 hektárra bővült, valamint a rendezői kör kulturális munkásságát támogatják ezzel a jelképes összeggel a résztvevők.

Kapcsolódó Youtube videó:

Kukorica-útvesztő Fesztivál 2024 információk

Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!