Kézműves fesztivál 2024

Debrecen - 2024 évi időpont nem ismert!

Az ősz egyik legkedveltebb debreceni program sorozata újra meghódítja a kézműves termékek iránt érdeklődők szívét. A kézműves termékeket kedvelők jól tudják, hogy miért is ragaszkodnak inkább a minőséget, egyediséget rejlő kézműves termékekhez, a gyári egysíkú társaikkal szemben.

A Hajdú–Bihar megyei esemény célkitűzése, hogy a környék kézműveseinek olyan lehetőséget adjon, amely által bemutathatják termékeiket a nagyközönség számára. Többek között más megye képviselői is helyt kapnak az alkalmon. A többnapos feszten a szövő, hímző, fémműves, fafaragó, fazekas és egyéb mesterségek képviselőivel találkozhatunk.

Mindenkit sok szeretettel várnak a kézművesek találkozójára. Az érdeklődők a mesteremberek által betekinthetnek a különböző technikákba, valamint a szakma csínját-bínját is megcsodálhatják. Termékeket vásárolhatnak közvetlenül a készítőktől. Régimódi játszótéren élvezhetik ki a gyermekek a játék örömét. Kellemes kikapcsolódást, nézelődést kívánnak a szervezők mindenkinek a programok idejére.

Kapcsolódó Youtube videó:

Kézműves fesztivál 2024 információk

Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!