Kadafalvi Napok 2023

Kecskemét - 2023. szeptember 22 - 23.

A Kadafalvi Napok 2023. szeptember 22 - 23. napon kerül megrendezésre. Újra vásári hangulat, finom illatok és főzőtudományt összemérő versenyek teszik különlegessé és izgalmassá a település külső városrészét, Kadafalvát. A helyiek és környékbeliek hatalmas örömére nem marad el ez a színvonalas program.

A szervezőcsapat igen hosszú listát állított össze, hogy bármely résztvevő számára ideális szórakozási lehetőséget biztosítson. Aki kedveli a lovakat, lovas kocsin ülve csodálhatja a panorámát, de várják a jelentkezést sütemény sütő és főzőversenyre is. Emellett szabadtéri mozi, finom falatok, táncbemutatók és zenekarok sokasága színesíti az eseményt.

Helyszínként egy hatalmas füves területet választottak, ahol az összes résztvevő kényelmesen elfér, akár a főzőberendezésével együtt, mindezt kulturált és barátságos környezetben. A gyermekeket semmiképp se hagyják otthoni felügyelet alatt, ugyanis rengeteg játékkal és programok lehetőségével készülnek számukra is! Családbarát rendezvény, melyről nem érdemes lemaradni!

Kapcsolódó Youtube videó:

Kadafalvi Napok 2023 információk

Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!