HR Fest 2024

Debrecen - 2024. november 14.

A HR Fest 2024. november 14. napon kerül megrendezésre. Az ország egyik legkedveltebb és leginteraktívabb szakmai találkozója kerül megrendezésre Debrecenben, a Kölcsey Központban. A néhány ember számára talán ijesztőnek hangzó rövidítés a humánerőforrás-menedzsment kifejezés rövidítése.

Nem ördögtől való ez a munkakör, sőt kifejezetten hasznos, ugyanis a témakörben jártasság hozzájárul a hatékonyabb munkavégzéshez. Ebben nyújt segítséget ez a remek business konferencia, mely során több előadó szolgál értékes adatokkal, információkkal az érdeklődők részére. Több témakört is alaposan körbejárnak a szakértők, s ismereteikkel támogatják azokat a lelkes ötletelőket, akik a térség jövőjéért dolgoznának.

A világ rendkívül gyors ütemben változik, amihez az összes szférának alkalmazkodnia kell, emiatt a HR sem maradhat le! Az új kihívásokat, a felmerülő problémákat meg kell tanulni leküzdeni, ez a nívós szakmai esemény pedig segítséget nyújt ehhez. Az érdeklődők különböző jegytípusok közül válogathatnak, melyekre online módon könnyedén szert tehetnek.

Kapcsolódó Youtube videó:

HR Fest 2024 információk

Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!