Flora Virágfesztivál és Országos Fazekas Kiállítás 2024

Kecel - 2024. december 6 - 8.

A Flora Virágfesztivál és Országos Fazekas Kiállítás 2024. december 6 - 8. között kerül megrendezésre. Aki a virágokat szereti, rossz ember nem lehet - tartja a mondás. Ezen felbuzdulva a keceliek számtalan gyönyörű virággal örvendeztetik meg a virág kiállításra és vásárra kilátogató érdeklődőket. Mindemellett fazekas-kiállításban merülhetnek el a látogatók.

A Bács-Kiskun megyei városban összegyűlnek a vidék legjobb virágkötői és fazekasmesterei. Virágkompozíciókkal és minőségi kézműves termékekkel várják a vásárra kiérkező közönséget. Kötészeti, valamint mesterségek bemutatójával színesítik a programsorozatot. Vásári hangulat színes műalkotások közepette.

Számos egyéb kikapcsolódási lehetőségeket kínálnak a szervezők. Bor és pálinka kóstolókkal várják a kulináris élvezeteket keresőket. Gyermekek számára több meglepetésekkel készülnek a keceli rendezvény szervezői, többek között játszóházban tölthetik el szabadidejüket. Itt garantáltan bevásárolhat dísznövényekből és kézműves termékekből.

Kapcsolódó Youtube videó:

Flora Virágfesztivál és Országos Fazekas Kiállítás 2024 információk

Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!