Bodoglári Traktoros Fesztivál 2024

Kiskunmajsa - 2024. június 1.

A Bodoglári Traktoros Fesztivál 2024. június 1. napon kerül megrendezésre. A traktorosok már jól ismerik a kiskunmajsai programsorozatot, mely évről évre lehetőséget biztosít, hogy a traktorosok egy rendezvény keretein belül találkozzanak. A kiállítókat reggelivel várják a szervezők. A felvonulások mindig igazi látványosságot nyújtanak a környéken.

Újra többféle kategóriában mérettethetik meg magukat a kilátogatók. Az egész napos programokkal mindenkit szeretettel várnak, legyen az traktoros vagy épp egy kikapcsolódni vágyó vendég. Meleg ételek vásárlását is lehetővé teszik, melynek köszönhetően bárki megkóstolhatja a finomabbnál finomabb ételspecialitásokat.

Ismét lesz az esti órákban tombola sorsolás, melyen értékes nyereményeket osztanak ki a résztvevők között. A település már beírta magát a traktorosok nagykönyvébe a rendezvényével. Hangulatos és szórakoztató programok várhatók az összes korosztály számára, igazi családi lehetőségekkel, gazdálkodóknak és a szórakozni vágyóknak egyaránt.

Kapcsolódó Youtube videó:

Bodoglári Traktoros Fesztivál 2024 információk

Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!