Bivalyfesztivál 2024

Jászalsószentgyörgy - 2024 évi időpont nem ismert!

Jász-Nagykun-Szolnok megyében a különlegességeket felvonultató eseményre mindenkit szeretettel várnak a helyiek. Nem mindennapos rendezvényre hívják a látogatókat az itteniek. A jászalsószentgyörgyi vadasparkba szól a meghívás, ahol mindent megtudhatnak a kilátogatók a bivalyokról.

Hagyományteremtő céllal indult a feszt, melynek egyik célja, hogy felelevenítsék a régi idők vásári és ünnepi hangulatát. Visszahozza azt a lendületet, mely oly sokáig mindenkiben benne volt. Több napon keresztül programok széles kínálatának részese lehet a kilátogató közönség. A vízibivaly rezervátum meglátogatásával közelebbről megismerkedhetnek a látogatók eme hasznos állattal és természetével.

A gasztro értékét is megcsodálhatják a látogatók, valamint meg is kóstolhatják, például kolbász formájában, továbbá megízlelhetik az igazi mozzarellát, mely az eredeti receptek alapján bivalytejből készül. Szórakoztató zenei produkciók is fűszerezik az élményt. Hangulatos, ismeretterjesztő, hagyományos, de mégis különleges program sorozatra invitálnak mindenkit.

Kapcsolódó Youtube videó:

Bivalyfesztivál 2024 információk

Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!