Bivalyfesztivál 2023

Bivalyfesztivál 2023 Jászalsószentgyörgy

Jászalsószentgyörgy - 2023 évi időpont nem ismert!

Jász-Nagykun-Szolnok megyében a különlegességeket felvonultató eseményre mindenkit szeretettel várnak a helyiek. Nem mindennapos rendezvényre hívják a látogatókat az itteniek. A jászalsószentgyörgyi vadasparkba szól a meghívás, ahol mindent megtudhatnak a kilátogatók a bivalyokról.

Hagyományteremtő céllal indult a feszt, melynek egyik célja, hogy felelevenítsék a régi idők vásári és ünnepi hangulatát. Visszahozza azt a régi lendületet, mely oly sokáig mindenkiben benne volt. Több napon keresztül számos program részese lehet a kilátogató közönség. A vízibivaly rezervátum meglátogatásával közelebbről megismerkedhetnek a látogatók eme hasznos állattal és természetével.

A gasztronómiai értékét is megcsodálhatják a látogatók, valamint meg is kóstolhatják, például kolbász formájában, továbbá megízlelhetik az igazi mozzarellát, mely a régi receptek alapján bivalytejből készül. Szórakoztató zenei produkciók is fűszerezik az élményt. Hangulatos, ismeretterjesztő, hagyományos, de mégis különleges programsorozatra invitálnak mindenkit.

Bivalyfesztivál 2023 információk:

Weblap: -
E-mail: -

Kapcsolódó Youtube videó:

Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!