79 találat 2024. márc. 29. és 2024. okt. 31. között

Bodzavirág fesztivál
Bodzavirág fesztivál
Fertőboz, 2024. május 25.
Fertőboz település ad újra otthont a rendezvénynek. Az eseményre a belépés ingyenes. A programok természetesen a bodza körül forognak, de számtalan kísérő program is szórakoztatja az egybegyűlteket.
bővebben
Gyulavári Napok
Gyulavári Napok
Gyula, 2024. május 25 - 26.
Gyulán a több napos rendezvény zenés és táncos programokkal várja az érdeklődőket. A Gyulavári-kastély és annak környékén megtartandó rendezvényen ifjúsági programok és számos színpadi program lesz.
bővebben
Múzeumok Majálisa
Múzeumok Majálisa
Budapest, 2024. május 25 - 26.
Egy újabb rendhagyó kulturális feszt a fővárosban: 70 múzeum zsúfolódik össze a Magyar Nemzeti Múzeum épületében. A következő különleges alkalom számtalan és bőséges programmal várja az érdeklődőit.
bővebben
Rippl-Rónai fesztivál
Rippl-Rónai fesztivál
Kaposvár, 2024. május 30 - június 1.
A többnapos feszt Kaposváron kerül megrendezésre, ahol minden nap mediterrán pezsgés vár az egybegyűltekre. A kaposvári Róma-hegyen alkotó Rippl-Rónai tiszteletére megrendezett esemény sok programot fog össze.
bővebben
Soproni Bornapok
Soproni Bornapok
Sopron, 2024. május 31 - június 2.
Ezt a programot kimondottan azoknak ajánljuk, akik szeretik a finom borokat, főként a környék borait. A borünnep a Fő téren kerül megtartásra és a környező tájak borait kóstolhatják meg a vendégek. Számtalan zenés és szórakoztató program lehetőséggel várnak mindenkit a
bővebben
PagonyFeszt
PagonyFeszt
Budapest, 2024. június 1.
Koncertek, színházi bemutatók, kiállítások és kézműves foglalkozások várják a gyerekeket a budapesti helyszínre. A kicsiknek filmvetítés és lovagi torna is várja.
bővebben
Egerszeg fesztivál
Egerszeg fesztivál
Zalaegerszeg, 2024. június 14 - 16.
Nem árt tudni, hogy ez a zalaegerszegi feszt több helyszínen kerül lebonyolítani. A rendezvény évről-évre a népi hagyományokat kívánja feleleveníteni és átadni a fiatalabb korosztály számára.
bővebben
Kék madár fesztivál
Kék madár fesztivál
Kalocsa, 2024. június 14 - 16.
A Kék Madár Alapítvány évről évre megrendezi a kalocsai fesztet a városban. A színes és egyben nívós rendezvénysorozaton kicsik és nagyok is jól érezhetik magukat. A több napos eseményen koncertek és előadások széles repertoárja vár mindenkire.
bővebben
Wagner napok
Wagner napok
Budapest, 2024. június 14.
A MÜPA ad otthont ennek a színvonalas rendezvénynek Budapesten. A kimondottan erre a színpadára rendezett esemény a klasszikus zenedarabokat helyezi előtérbe. Kiváló mesterdalnokok gondoskodnak a résztvevők kellemes hangulatáról és az élmény megszerzéséről.
bővebben
Fűz-Tér fesztivál
Fűz-Tér fesztivál
Füzesgyarmat, 2024. június 14 - 15.
Miért maradna otthon bárki, ha felvonulhat Füzesgyarmat utcáin egy fúvós zenekar kíséretében és mazsorett botokkal trükköző csoport ölelésében? Egy egész délután rendelkezésére áll a látogatóknak, hogy meghallgassák és megnézzék a bemutatókat.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!