Kinder Tojás fesztivál 2024

Budapest - 2024. április 13.

A Kinder Tojás fesztivál 2024. április 13. napon kerül megrendezésre. Az idén ismét megrendezik a kispesti rendezvényt a fővárosban. Több, mint 25 éve már, hogy a környék hagyományai között szerepel az esemény. A tehetségkutató versenyre várják a rendezvény szervezői a jelentkezőket a megmérettetésre.

Az alkalom adott, hiszen újra több kategóriában mutathatják be a kerület tehetséges általános iskolásai. A kategóriák a következők, vers-próza és mesemondás, színpadi játék, néptánc, ének, tánc, hangszeres zene (egyéni és csoportos nevezéssel is akár), valamint egyéb kategóriákban is indulhatnak (fitnesz, paródia, bűvészet stb).

Mindenkit sok szeretettel várnak az idén is, akár résztvevőként vagy épp hozzátartozó érdeklődőként érkezik a rendezvényre. A budapesti eseményt mindig nagy érdeklődés övezi, hiszen az ifjú tehetségek alkotásaikkal elkápráztatják évről évre a közönséget. A kispestiek az összes lehetőséget kihasználják, hogy az iskolásoknak fejlődési lehetőséget biztosítsanak a kibontakozás eshetőségével.

Kapcsolódó Youtube videó:

Kinder Tojás fesztivál 2024 információk

Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!