Django feszt 2022 Budapest

Django feszt Budapest 2022

2022. augusztus 14.

A budapesti Kobuci Kertben hamarosan kezdetét veszi az újabb fergeteges élményeket nyújtó rendezvénysorozat következő eseménye. Django Reinhardt zenéje főszereplésével egynapos kikapcsolódásban lehet része a betérő vendégeknek, melyre pazar programokkal várnak mindenkit.

Django Reinhardt roma származású gitáros volt, az európai jazz kiemelkedő alakja. A főként általa kialakított manouche jazz mára hatalmas népszerűségnek örvend, az elmúlt években Magyarországon is egyre többen hallgatják és művelik. Az őt ünneplő megannyi külföldi fesztivál mellett, hosszabb kihagyás után Magyarországon is újra összegyűlnek zenészek, táncosok és zenebarátok, hogy együtt tisztelegjenek a műfaj "keresztapja" előtt.

Magyar és külföldi előadók egyaránt fellépnek a Djangon, valamint workshopok is színesítik az eseményt. Hangszeres órákon próbálhatják ki magukat a résztvevők. Közös zenélés, jammelés hajnalig tartó mulatozás vár minden zene kedvelő vendéget. Élményekben gazdag nyári rendezvény, mely bárkit elvarázsol.

Facebook
Hirdetés
Partner