2020. szeptember 30. szerda

Bakáts Feszt 2020 Budapest

Képgaléria
  • Bemutatkozás
  • Program
  • Videó
Bakáts Feszt
Budapest,
A fővárosban a Ferencváros által szervezett különleges programra hívnak mindenkit ezen a nyáron is. A több napos rendezvényen változatos zenei koncertek, étel és ital, színdarabok, gyerekprogramok, és kortárs képzőművészeti kiállítások is lesznek.
A fiatalnak számító rendezvényen valószínűleg idén is sok látogató megfordul majd és valószínűleg Ferencváros lakói is több napon keresztül kilátogatnak az eseményre. Könnyűzene, világzene, komolyzene, opera, de még humor est is várható a széles programkínálatban. Ide tényleg érdemes kilátogatni és arra fel kell készülni, hogy az előadások egymást érik, így unatkozásra nem lesz idő.

Az eddigiekhez képest az idei Bakáts Feszt helyszínében annyi változás lesz, hogy a templom felújítása miatt a Ráday utcában fognak zajlani a programok. Kiemelt helyszín a Kálvin tér, a Rombusz Terasz, az Erkel Színpad és a Kálvin-udvar is. További helyszínek a Károli Gáspár Református Egyetem Díszterme, a 2B Galéria, a Ferencvárosi Helytörténeti Gyűjtemény, az Unitárius Templom a Stúdió K Színház, a Holokauszt Emlékközpont és a Török Pál utca.

Akik ezen a nyáron beszorultak a fővárosba azoknak szól ez a fesztivál, hiszen nyaralás nélkül is el lehet kellemesen tölteni a nyári napokat és estéket. A programok úgy lesznek összeállítva, hogy minden korosztály kellemesen kikapcsolódhasson.
Bakáts Feszt Budapest 2020
A részletes program funkció fejlesztés alatt áll...

Kérjük, látogasson vissza később!
Értékelje a fesztivált!
Kattintson az értékeléshez! Átlag:
(0)
 
Ön jelenleg Anonim felhasználó. Kérjük, jelentkezzen be!
Legyen Öné az első hozzászólás!
Rovat támogató: szepkartya.hu
Fesztiválkeresõ
Facebook
Hirdetések
Kezdőlap   |    Oldaltérkép   |    Önnek szól!   |    Felhasználási feltételek   |    Impresszum   |    Kapcsolat
Hírlevél
Érdeklik az újdonságok?
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Fő támogatónk:
Kategóriák
További aloldalak
Partnereink
Turizmusinfo.hu Kft. © 2020. Minden jog fenntartva.