Ars Sacra Fesztivál 2024

Budapest - 2024. szeptember 14 - 22.

Az Ars Sacra Fesztivál 2024. szeptember 14 - 22. között kerül megrendezésre. Igazi kulturális program, mely a fővárosban, országszerte, sőt a határokon túl közel tízezer ember érdeklődésére tart számot, korhatár nélkül. Évről évre szeptember harmadik hetében szervezik meg a 9 napon át tartó kulturális programsorozatot, ahonnan a résztvevők a szépre, jóra, igazra megnyílt szívvel távoznak.

Akik több éve részt vesznek a programok adta lehetőségen tudják, hogy az európai kultúra gyökereivel, kulturális örökségünkkel, a keresztény-zsidó művészeti értékekkel találkozhatnak. A művészetek majdnem összes ága képviselteti magát a feszten: filmvetítések, vezetett városi séták, múzeumpedagógiai foglalkozások, kiállítások, koncertek, színházi előadások, irodalmi estek várják az érdeklődőket.

A profán helyszínektől kezdve a templomokig a legkülönbözőbb terekben szervezik meg az ingyenesen látogatható programokat, számos önkéntes bevonásával. A szervezők örömmel fogadják helyszínek, önkéntesek, művészek jelentkezését, akik szívesen működnek együtt a szeretet kultúrájának terjesztéséért.

Kapcsolódó Youtube videó:

Ars Sacra Fesztivál 2024 információk

Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!