58 találat 2024. márc. 28. és 2024. nov. 30. között

Szegedi Ifjúsági Napok - SZIN fesztivál
Szegedi Ifjúsági Napok - SZIN fesztivál
Szeged, 2024. augusztus 28 - 31.
Ez az egyik legnagyobb múltú feszt ma Magyarországon, amely természetesen Szegeden kerül megszervezésre. A nyári rendezvényre már most érdemes a jegyeket megvásárolni, hiszen villámgyorsan elkelnek.
bővebben
Tábor fesztivál
Tábor fesztivál
Alsóörs, 2024. augusztus 28 - 31.
Hazánk egyik legnagyobb zenei eseménye az összes rock rajongót várja a hazai rock és metál zene nagyágyúival. Az alsóörsi rendezvényen garantáltan adott a jó hangulat, szóval sör, szerelem és a halhatatlan rock’n’roll!
bővebben
Sitkei Rockfesztivál
Sitkei Rockfesztivál
Sitke, 2024. augusztus 30 - 31.
A rock zene kedvelőit egy nem mindennapi programra invitálják. Egy különleges hard-rock zenei esemény ez, amelyen bárki részt vehet ezen a nyáron is.
bővebben
Tokaji Utcazene Fesztivál
Tokaji Utcazene Fesztivál
Tokaj, 2024. szeptember 13 - 15.
Tokaj város ad otthont ennek a különleges rendezvénynek, ahol éjjel nappal az utcán hallgathatjuk az utcazenészek előadásait. Az utcazene sokak számára különleges hangulatával az év egyik kiemelkedő eseményeként a legnagyobb élményt nyújtja.
bővebben
Puttonyos Fesztivál
Puttonyos Fesztivál
Paks, 2024. szeptember 13 - 15.
Évről évre megrendezik a település egyik legkedveltebb eseményét. Igazi fergeteges őszindító bulira várják a vendégeket a helyiek. A nagyszerű élményeket jelentő rendezvény egy olyan program lehetőségekkel tarkított feszt, mely az egész város számára nyújt kikapcsolódási
bővebben
Hódstock Fesztivál
Hódstock Fesztivál
Hódmezővásárhely, 2024. október 11 - 13.
Csongrád megyében ismét dübörög majd a zene a következő ungerground eseményen. A fergeteges feszt több napon át nyújt szórakozási lehetőséget a zenét kedvelők közönségének magas színvonalon, ahogy az már lenni szokott.
bővebben
Retro fesztivál
Retro fesztivál
Szombathely, 2024. november 23.
Ezen a napon a retro-zene kapja a központi szerepet a hazai előadók nagy slágereit felvonultatva. Ez egy fergetegesen jó retro buli, amely felhőtlen és kellemes szórakozást biztosít mindenki számára, aki szeretne a retró zenére táncolni vagy bulizni egy igazán jót.
bővebben
Boogiefeszt - Boogie Woogie Fesztivál
Boogiefeszt - Boogie Woogie Fesztivál
Győr, 2024. november 29 - 30.
A boogie woogie egy zenei stílus és egy tánc elnevezése. Főként a blues, a country, valamint a western zenei műfajok szolgálnak alapjául ennek a stílusnak. Rendkívül hangulatos, vidám dallamok jellemzik, a tánc pedig nagyon látványos és pörgős.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!