Utcazenészek Versenye 2024

Eger - 2024. július 3 - 7.

Az Utcazenészek Versenye 2024. július 3 - 7. között kerül megrendezésre. A játékos vetélkedők, a különleges zenei kínálat és a fergeteges fesztiválhangulat mindenkit magával ragad. Az ország több részéből is éreznek a fesztiválra látogatók, ezért szükségszerű a helyszínre időben érkezni.

Eger városa ad otthont ennek a nívós program sorozatnak, ahol évről évre közismert zenész is beáll az utcazenészek közé. A város utcáiban bárhol feltűnhetnek a zenészek, így ajánlott több helyszínt is bejárni. Az egri versenyre a szervezők várják a nevezéseket. A megmérettetés napokon át tart, ennyi ideje van a versenyzőknek a szavazatokat összegyűjtenie. Az nyer, aki a legtöbb voksot kapja az utcán sétáló szavazóktól.

Ahogy az már lenni szokott, több napon keresztül a település utcái megtelnek zenével, ezért érdemes a családoknak ellátogatni a népszerű városba. Egerben a kellemes hangulat mellett a finom sütemények is megkóstolhatók a híres Dobó cukrászdában és a város különböző pontjain is számos programon lehet majd részt venni.

Kapcsolódó Youtube videó:

Utcazenészek Versenye 2024 információk

Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!