SZIGET Fesztivál 2024

Budapest - 2024. augusztus 7 - 12.

A SZIGET Fesztivál 2024. augusztus 7 - 12. között kerül megrendezésre. Több évtizedes múltja, az itt fellépő világsztárok és hazai előadók, számtalan különleges koncert és a cseppet sem hétköznapi helyszíne teszi utánozhatatlanná a szabadság és a zene szigetét. A SZIGET augusztus legnépszerűbb és legváltozatosabb zenei eseménye.

A Sziget évről évre kitárja kapuit a zenerajongók népes tábora előtt. Fiatalok és örök fiatalok vernek sátrat ezekben a napokban az Óbudai szigeten, hogy megtapasztalják mindazt, amit az európai nagyfesztiválok egyik legjobb fesztje kínál. Legyen szó világzenéről vagy a magyar dal napjáról, vagy akár tehetségkutatásról, ez az össz-zenei rendezvény évtizedek óta garantálja az életre szóló élményeket. A zenesziget növekvő népszerűségét bizonyítja, hogy az évek során a nyitónapot megelőzte-megalapozta a nulladik nap. A 2000-es évek végétől már a mínusz 1. napok koncertjeivel hangolhattak a fesztiválozók, míg 2012-ben a programsorozat a mínusz 2. napon is nyitva állt a bulizni vágyók számára. A több napig tartó eseményre látogatók többféle szálláslehetőség közül választhatnak. A hangulatos kempingek kínálatában sátraktól a faházig többféle komfortfokozat megtalálható, mely a kényelmes fesztiválélményről gondoskodik.

A többnapos eseménysorozatra természetesen többféle érvényességű belépőjegy váltható elővételben is, a napijegytől a háromnapos jegyen át a teljes rendezvény időtartamát lefedő hetijegyig bezárólag, akár VIP élménnyel felturbózva.

A Sziget fesztivál nagyszerűségét nem csak a változatos zenei paletta, a sztárfellépők sora és a különféle zenei stílusok adják. A szabadság hivatalos fesztiváljának programjait ugyanis további érdekes programok is színesítik. Sok civil szervezet is képviselteti magát a helyszínen, és sportolási lehetőség is van. A Szigeten további szolgáltatások fokozzák a bulizók kényelmét, a bankautomatáktól az értékmegőrzőkig. A családias hangulatot pedig a gyermekbarát helyszínek is garantálják.

Mivel a zene nem ismert akadályokat, a szervezők akadálymentes megoldásokkal várják a mozgáskorlátozott zenerajongókat és barátaikat is. A biztonságos fesztiválozás érdekében a rendezvény egész ideje alatt, 24 órában rendelkezésre álló egészségügyi szolgálat lesz elérhető a helyszín számos pontján.

Kapcsolódó Youtube videó:

SZIGET Fesztivál 2024 információk

Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!