2022. július 02., szombat

SZIGET Fesztivál 2022 Budapest

SZIGET Fesztivál Budapest 2022
  • Bemutatkozás
  • Videó
SZIGET Fesztivál
Budapest,
2022. augusztus 10 - 15.
Több évtizedes múltja, az itt fellépő világsztárok és hazai előadók, számtalan különleges koncert és a cseppet sem hétköznapi helyszíne teszi utánozhatatlanná a szabadság és a zene szigetét. A SZIGET augusztus legnépszerűbb és legváltozatosabb zenei eseménye.
A Sziget évről évre kitárja kapuit a zenerajongók népes és nemzetközi tábora előtt. Fiatalok és örök fiatalok vernek sátrat ezekben a napokban az Óbudai szigeten, hogy megtapasztalják mindazt, amit az európai nagyfesztiválok egyik legjobbja kínál. Legyen szó világzenéről vagy a magyar dal napjáról, vagy akár tehetségkutatásról, ez az össz-zenei rendezvény már évtizedek óta garantálja az életre szóló élményeket. A zenesziget növekvő népszerűségét mi sem bizonyítja jobban, minthogy az évek során a nyitónapot megelőzte-megalapozta a nulladik nap. A 2000-es évek végétől már a mínusz 1. napok koncertjeivel hangolhattak a fesztiválozók, míg 2012-ben a programsorozat a mínusz 2. napon is nyitva állt a bulizni vágyók előtt. A több napig tartó eseményre látogatók többféle szálláslehetőség közül választhatnak. A hangulatos kempingek kínálatában sátraktól a faházig számos komfortfokozat megtalálható, mely a kényelmes fesztiválélményről gondoskodik.

A többnapos eseménysorozatra természetesen többféle érvényességű belépőjegy váltható már elővételben is, a napijegytől a háromnapos jegyen át a teljes rendezvény időtartamát lefedő hetijegyig bezárólag, akár VIP élménnyel felturbózva.

A Sziget Feszt nagyszerűségét nem csak a változatos zenei paletta, a sztárfellépők sora és a különféle zenei stílusok adják. A szabadság hivatalos fesztiváljának programjait ugyanis további kulturális programok is színesítik. Számos civil szervezet is képviselteti magát a helyszínen, és sportolási lehetőség is van. A Szigeten további szolgáltatások fokozzák a bulizók kényelmét, a bankautomatáktól az értékmegőrzőkig. A családias hangulatot pedig a gyermekbarát helyszínek is garantálják.

Mivel a zene nem ismert akadályokat, a szervezők akadálymentes megoldásokkal várják a mozgáskorlátozott zenerajongókat és barátaikat is. A biztonságos fesztiválozás érdekében pedig a rendezvény egész ideje alatt, 24 órában rendelkezésre álló egészségügyi szolgálat lesz elérhető a helyszín számos pontján.
Facebook
Hirdetések
Kategóriák
Közösségi média
Partnereink
FesztivalPortal.hu © 2022. Minden jog fenntartva!
Kezdőlap   |    Oldaltérkép   |    Önnek szól!   |    Felhasználási feltételek   |    Impresszum   |    Kapcsolat