Kolorádó fesztivál 2023

Kolorádó fesztivál 2023 Nagykovácsi

Nagykovácsi - 2023. június 28 - július 2.

Budapesttől nem messze, a Budakeszi járásban található Nagykovácsi. Erdői gyönyörűek, cserkészek gondoskodnak róluk évről évre, s ezen erdők egyike ad otthont néhány napig egy rendkívül természet közeli, spirituális, családias hangulatú rendezvénynek már hosszú ideje.

Az idei esemény szervezői maximálisan figyelembe veszik azt a tényt, hogy a természetben az emberek csupán vendégek, ezért igyekeznek minden tekintetben odafigyelni rá és megóvni már a kezdetektől. Az ide érkezőknek lehetősége nyílik kiszakadni a mókuskerékből, összehangolódni a természettel, barátságokat kötni és természetesen hatalmasat bulizni.

Számos hazai és külföldi előadót, DJ-t, fellépőt hívnak meg a rendezvényre, akik mind arra várnak, hogy a nagyérdemű közönség kedvére tegyenek. Aki a sok táncban kifáradt, művészeti és kulturális bemutatókon regenerálódhat vagy játszhat egy jót, de el is vonulhat meditálni, hogy elméjét kiürítse. Talán a legkisebb ökológiai lábnyomot maga után hagyó nagyszabású feszt. Aki teheti menjen el feltöltődni, tapasztalni, tanulni, pihenni és mulatni!

Kolorádó fesztivál 2023 információk:

Weblap: -

Kapcsolódó Youtube videó:

Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!