Hegyalja Fesztivál 2024

Tokaj - 2024 évi időpont nem ismert!

A legelső tokaji Hegyalja-Fesztivált még 2000-ben rendezték meg, így ez már a sokadik alkalom hogy a település környékére hívogatják a bulizni és szórakozni vágyó fiatalságot. A rendezvény csak a buliról és a kikapcsolódásról szól, semmi másról.

A többnapos esemény a zene jegyében telik, hiszen számtalan külföldi és hazai együttes lép színpadra. Minden évben változnak a fellépők, hiszen a fiataloknak mindig kell valami újdonság a zeneipar területéről. A környezettudatosság jegyében létrejött feszten természetesen idén is lesz több „zöld” program, így érdemes ezeken is részt venni.

A programok szervezői eltökéltek és évről évre színes, a környezetvédelemmel kapcsolatos feladatokkal látják el a fiatalokat egy-egy verseny keretében. A kikapcsolódni vágyó tömeget természetesen kemping várja, ahol megfizethető árakon foglalhatják el sátorhelyeiket. Általában a bérlet árában benne foglaltatik a sátorhely bérlése is, így ezzel külön nem is kell foglalkozni.

Ezt a rendezvénysorozatot mindazoknak ajánljuk, akik szeretnének végre egy kicsit kikapcsolódni és élvezni fiatalságukat, a zenét, és azt a csapatot, amely évről-évre több látogatóval teljesedik ki. Itt biztosak lehetünk abban, hogy igazi hangulat és őrület vár ránk!

Kapcsolódó Youtube videó:

Hegyalja Fesztivál 2024 információk

Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!