69 találat 2022. szept. 23. és 2023. szept. 30. között

Zempléni Szabad Pálinka Nap
Zempléni Szabad Pálinka Nap
Füzér, 2022. október 1.
A füzéri várnál az idén is megrendezik a környék egyik legpálinkásabb ünnepét, mely helyet ad a pálinkafőző mestereknek, hogy bemutassák pálinkaműhelyeik termékeit. Izgalmas és érdekesebbnél érdekesebb programok kíséretében megismerkedhetnek az idei termések
bővebben
Zúzós Zúzapörkölt és Zúzaétel Fesztivál
Zúzós Zúzapörkölt és Zúzaétel Fesztivál
Hajdúböszörmény, 2022. október 1.
A hajdúságiak egyik legkedveltebb zúzós eseménye ez a hajdúböszörményi gasztronómiai programsorozat, mely idén ismét megrendezésre kerül a zúzapörkölt és zúzás ételek kedvelői nagy örömére.
bővebben
Nagy befőzés
Nagy befőzés
Nagykörű, 2022. október 1.
A Jász-Nagykun-Szolnok megyei Nagykörűt körbelengik a finom illatok. Az őszi befőzés, a télre való készülődés egyik elengedhetetlen része a vidéken élőknek. A programsorozat minden évben a szó szoros értelmében nagy befőzésre hangolódik.
bővebben
Gesztenye fesztivál
Gesztenye fesztivál
Iharosberény, 2022. október 1.
Az ősz egyik legjellegzetesebb termése a gesztenye. Iharosberényt a szelídgesztenye otthonának is nevezik. Olyan becsben tartják itt a gesztenyét, hogy egy fergeteges, remek hangulatú gasztro-rendezvénnyel ünneplik a szúrós finomságot.
bővebben
Murcifesztivál
Murcifesztivál
Zalalövő, 2022. október 1.
A murci nyers, zavaros, szénsavas és üledékanyagokat is tartalmaz. A must és a bor közötti állapotban jön létre, ám édesebb a bornál. Ez már alkoholtartalma miatt igazán nem való gyermekeknek, a felnőttek azonban annál szívesebben fogyasztják.
bővebben
Bélesfesztivál
Bélesfesztivál
Cigánd, 2022. október 1.
Bizony ez az év sem múlik el béles nélkül! A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei település szervezése alatt újra szélesre tárul a Bodrogközi Múzeumporta fakapuja, hogy minél több érdeklődőt tudjon befogadni a jeles eseményre.
bővebben
Disznótoros Kolbászfesztivál
Disznótoros Kolbászfesztivál
Budapest, 2022. október 7 - 9.
A fővárosiak sem maradhatnak ki a disznótorosból. Budapesten az előző évek nagy tömegeket vonzó hagyományőrző ünnepségét az idén is megtartják a programsorozat szervezői. Minden vidéki ízek kedvelői számára tökéletes programlehetőség, a disznótoros kolbász ünnep.
bővebben
Balatoni Halfesztivál
Balatoni Halfesztivál
Siófok, 2022. október 7 - 9.
Siófokon sok halrajongó örömére ismét megrendezik a siófoki Hal Ünnepet, amely egy sokoldalú gasztronómiai rendezvény. Ezeken a napokon minden a halról szól, mindez többféle fajtából, így különböző ételeket kóstolhatnak a kedves vendégek.
bővebben
Burgonya Fesztivál és Burgonya Napok
Burgonya Fesztivál és Burgonya Napok
Kiskunhalas, 2022. október 7 - 8.
Alig akad olyan ember, aki ne szeretné a burgonyát, a burgonyás ételeket. A kiskunhalasi rendezvény az idén is megtartja a burgonya napokat és ünnepélyt, melyről nem hiányozhatnak a burgonyát kedvelők táborai. A gasztronómiai esemény számos programmal várja a látogatókat.
bővebben
Dunakanyar Bor- és Pálinkaünnep
Dunakanyar Bor- és Pálinkaünnep
Vác, 2022. október 7 - 9.
Ismét a gasztronómiáé és a könnyű zenéé lesz a főszerep Vácott. A környék egyik legkedveltebb eseménye a váci programsorozat, mely évek óta kedvelt szórakoztató rendezvény. A több napos esemény számos fellépőt vár az idén is.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner