179 találat 2022. aug. 11. és 2023. febr. 28. között

Szilvanap
Szilvanap
Szilvásvárad, 2022. szeptember 3.
A szilvásváradi Szalajka-völgyről mindenki hallott már valamilyen formában. Legalábbis a szilvát szeretők minden bizonnyal, hiszen a Heves megyei városban évről évre megtartják az őszi rendezvénysorozatot, mely lehetőséget biztosít minden látogatónak, hogy finom szilvát,
bővebben
Vadgasztronómiai Fesztivál
Vadgasztronómiai Fesztivál
Soponya, 2022. szeptember 3.
Változatos programok, ízletes falatok, zenés műsorok szórakoztatják a vadász fesztiválra érkezőket idén is. A soponyai eseményen kutyás és solymász bemutatók, játékok, íjászat és sztárvendégek biztosítják a nagyszerű időtöltést.
bővebben
Lecsófesztivál
Lecsófesztivál
Nagykálló, 2022. szeptember 3.
Az egyik legízletesebb gasztronómiai élmény-eseménynek tartják a nagykállói lecsófesztet. Kihagyhatatlan, főzőversennyel, koncertekkel és gyermekprogramokkal dúsított, valódi magyar ízeket felvonultató program várja az érdeklődőket.
bővebben
Burgonyafesztivál
Burgonyafesztivál
Mezőpeterd, 2022. szeptember 3.
Kolompér, csicsóka, pityere, kutyatök, krumpli vagy közismertebb nevén a burgonya igen közkedvelt zöldség. Készül belőle köret, főétel, saláta, de talán többen tudják, hogy vodkát is előállítanak ebből a keményítőben gazdag gumóból.
bővebben
A régi Magyarország ízei
A régi Magyarország ízei
Nyíregyháza, 2022. szeptember 4.
Az ősz egyik legkedveltebb gasztronómiai eseménye Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében a Sóstói Múzeumfaluban megrendezésre kerül megtartásra. A nyíregyházi feszt egy egész napon át tartó kulináris élményeket nyújtó rendezvény.
bővebben
Pápai Csülök Cicege és Borfesztivál
Pápai Csülök Cicege és Borfesztivál
Pápa, 2022. szeptember 7 - 11.
Veszprém megyében már jól ismerik ezt a rendezvénysorozatot, ahol gasztronómiai ünnepséget rendeznek minden évben. A kulináris élvezetek kedvelőinek köreiben kiemelkedő eseménynek számít az ízekben gazdag színpalettával felvértezett rendezvény.
bővebben
Mitiszol? Természetes Italok Fesztiválja
Mitiszol? Természetes Italok Fesztiválja
Budapest, 2022. szeptember 8 - 11.
Ezen a budapesti feszten minden az italokról fog szólni. A résztvevőknek ehetősége lesz, hogy minőségi italokat kóstoljanak korlátlanul a program keretein belül. A belépés viszont díjköteles.
bővebben
Borfesztivál
Borfesztivál
Budapest, 2022. szeptember 8 - 11.
A borokról szól ismét minden a budapesti forgatagban. Színes programokkal készülnek a szervezők a rengeteg igényt kielégítő eseményre. Az összes igazi gasztrománnak a helye itt van, hiszen a lehetőségek adottak ahhoz, hogy jól érezzék magukat.
bővebben
Gulyásfesztivál
Gulyásfesztivál
Szolnok, 2022. szeptember 9 - 11.
Tiszaligeten az idén ősszel ismét megrendezik a nagy tömegeket vonzó szolnoki gulyás főző ünnepet, ahol számtalan programkínálattal várják a kiérkező gulyásra éhes vendégsereget. Több napon át tartó színvonalas rendezvénysorozat.
bővebben
Mangalica fesztivál
Mangalica fesztivál
Székesfehérvár, 2022. szeptember 9 - 11.
A helyiek ismét valami turpisságon törik a fejüket, hiszen széleskörű rendezvényre készülnek idén is, melynek középpontjában ugyancsak a mangalica áll. Itt mindent megtudhat a különböző fajtákról, legyen az szőke vagy épp fecskehasú.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner