2020. február 24. hétfõ
Kezdőlap > Fesztivál hírek > Fesztivál nélkül marad Tokaj-Rakamaz
Fesztivál nélkül marad Tokaj-Rakamaz
2014. március 25.
Nem szól a zene idén a már megszokott Hegyalja Fesztiválon. A rendezvény ugyanis 2014-ben elmarad. A Fesztivál helyszínén jelenleg is, és a közeljövőben is számos építkezés, és egyéb munkálatok zajlanak. Ezen események lehetetlenné teszik a fesztivál megrendezését, a korábban már megszokott, magas színvonalon.
2000 óta számos világhírű előadó biztosította a legjobb zenéket a kezdetben leginkább rockzenei stílust felvonultató fesztiválon. A neves rock bandák között a Motörhead többször is megfordult a rendezvényen. A Tokaj Hegyalja Fesztivál - vagy ahogyan a szervezők, fesztiválozók is hívják, a Hegy' - idén ünnepelte volna 15 éves jubileumát.
Fesztivál nélkül marad Tokaj-Rakamaz
Fesztivál nélkül marad Tokaj-Rakamaz
A Tokaj-Rakamaz környékén, illetve a fesztivál helyszínén folyó munkálatok egyrészt nagyon komoly anyagi terheket jelentenek, ezt a szervezők nem tudják kikalkulálni. Az építkezések miatt elmaradó rendezvény szervezői azt is elmondták, hogy nem merült fel alternatív helyszín a Fesztivállal kapcsolatosan. Nem lenne meg ugyanis az a hangulat, ami az eredeti helyszínen jellemzi az eseményt.

A fesztivál helyszíne területileg Rakamaz felügyelete alá tartozik. Az ott zajló építkezésekkel kapcsolatban a környék lakóinak véleménye is eltérő. Vannak, akik szerint a fesztivál az utóbbi években már nem tudja tartani a korábbi időkre jellemző látogatottságot. Mások szerint a fejlesztések, építkezések inkább javítottak a fesztivál színvonalán.
Szóljon hozzá a hírhez!
Ön jelenleg Anoním felhasználó. Kérjük, jelentkezzen be!
Korábbi hozzászólások
az előző oldalra
a lap tetejére a főoldalra
Fesztiválkeresõ
Facebook
Hirdetések
Kezdőlap   |    Oldaltérkép   |    Önnek szól!   |    Felhasználási feltételek   |    Impresszum   |    Kapcsolat
Hírlevél
Érdeklik az újdonságok?
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Fő támogatónk:
Kategóriák
További aloldalak
Partnereink
Turizmusinfo.hu Kft. © 2020. Minden jog fenntartva.