66 találat 2022. szept. 29. és 2023. aug. 31. között

Dagonya Fesztivál
Dagonya Fesztivál
Bér, 2022. szeptember 29 - október 2.
Aki nem riad meg egy kis kosztól, szereti a sört és a sebességet, annak mindenképp jelenése van ezen az eseményen! Adrenalinból és sárból nem lesz hiány, de a jókedv is garantált! Előre figyelmeztetünk mindenkit, ne a legszebb ruhájában látogasson el az eseményre!
bővebben
Brain Bar Fesztivál
Brain Bar Fesztivál
Budapest, 2022. szeptember 29 - 30.
Van egy budapesti feszt, ami a jövőt célozza meg. Azoknak szól, akik előre tekintenek a világban, akár a technológiai megoldásokról legyen szó, akár a kulturális értékekről. Itt kiderülhet, hogyan segítsük agyunkat a korra jellemző információs káoszban.
bővebben
KÁN Egyetemi Napok
KÁN Egyetemi Napok
Kaposvár, 2022. szeptember 30 - október 2.
A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem, valamint a Magyar Mezőgazdaság Kft. szervezésében újra megrendezésre kerül a több napos KÁN programsorozat. Helyszínként a Kaposvári Campust és a Pannon Lovasakadémiát választották.
bővebben
Szécsény feszt
Szécsény feszt
Szécsény, 2022. szeptember 30 - október 1.
A több napos rendezvényre minden érdeklődőt sok szeretettel várnak a szervezők és a helyiek egyaránt. Nem titok, hogy minden évben a helyszín a kastélykert és a sétálóutca.
bővebben
Patakmalom fesztivál
Patakmalom fesztivál
Pápateszér, 2022. szeptember 30 - október 2.
Ezen az eseményen nem a programokat szeretnénk kiemelni először, holott ennek kapcsán is bőven tudunk áradozni, azonban aki kilátogat a rendezvényre, az rögtön megérti, miért nem a programokat, hanem a helyszínt emeljük ki elsősorban, hiszen meseszép, patakok szabdalta zöld
bővebben
Nagymarosi Ifjúsági Találkozó
Nagymarosi Ifjúsági Találkozó
Nagymaros, 2022. október 1.
A Pest megyei Nagymaroson az idén is lesz találkozó az ifjúság számára, melyet ezúttal is a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia Ifjúsági Bizottsága és az Országos Lelkipásztori Intézet által felkért csoport szervezi.
bővebben
II. Világháborús Hadijáték
II. Világháborús Hadijáték
Komárom, 2022. október 1 - 2.
Mindenkit sok szeretettel várnak a komáromi világháborús játékokra. Évről évre egyre több érdeklődőt vonz a nagyszabású rendezvény. Célja, hogy a katonai hagyományőrző esemény által mindenkihez eljusson a múltbéli történések.
bővebben
Nemzeti Vágta
Nemzeti Vágta
Budapest, 2022. október 1 - 2.
Egy igazán egyedi hangulatú, több éve nagy sikernek örvendő, történelmi lovasverseny várja az érdeklődőket látványos versenyekkel, ünnepélyes lovas felvonulással. A nem mindennapi versenyszámok valódi izgalmat ígérnek.
bővebben
HéCarFest
HéCarFest
Héreg, 2022. október 1.
Jó hangulatú autós összejövetelekből sosem elég, ezért hát Héregen is készülnek a szervezők egy egész napos, izgalmas programokkal teletűzdelt eseménnyel az autó tartók és kedvelők számára.
bővebben
Szeri Vízválasztó Fesztivál
FesztiválPortál.hu -> Fesztiválok felsőfokon!
Ópusztaszer, 2022. október 1 - 2.
A négy őselem egyike, a földi élet elengedhetetlen eleme, az éltető víz. Erről szól majd a Csongrád megyei esemény. A meghívott vendégelőadók érdekes és hasznos információval látják el az érkezőket a témával kapcsolatban.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner