222 találat 2023. máj. 26. és 2024. ápr. 30. között

Szentendre Éjjel-Nappal Nyitva
Szentendre Éjjel-Nappal Nyitva
Szentendre, 2023. augusztus 25 - 27.
Évről évre nyár végén kerül megrendezésre ez a szentendrei feszt, amely művészeti és egyben gasztro programok lehetőségét is kínálja. A városban több kiállítóhelyen és galériában várják az érdeklődőket.
bővebben
VIDOR fesztivál
VIDOR fesztivál
Nyíregyháza, 2023. augusztus 25 - szeptember 2.
Ez a nyíregyházi rendezvény csak a vidámságról fog szólni, hiszen különleges színházi programokkal, művészeti galériák bemutatkozásával, szabadtéri mulatságokkal várnak minden vendéget.
bővebben
Kecskeméti Repülőnap
Kecskeméti Repülőnap
Kecskemét, 2023. augusztus 26 - 27.
A Nemzetközi Repülőnap rendezvény Kecskeméten, a Magyar Honvédség 59. Szentgyörgyi Dezső Repülőbázisán kerül megrendezésre. A légi parádék, a különleges katonai járművek mellett a haditechnikával kapcsolatos egyéb izgalmas tárgyak kerülnek bemutatásra.
bővebben
Traktorfesztivál
Traktorfesztivál
Alsónémedi, 2023. augusztus 26.
„Berreg a traktor, pöffen a füstje, dübörög az úton, indul a földre.” - mondja Bartos Erika, írónő. S jól teszi, ugyanis erre a rendezvényre elindulhat akár az összes traktortulaj. Legyen új vagy régi, biztosan jó helyen lesz! Aki bátran tud trükközni az óriási
bővebben
Futófesztivál
Futófesztivál
Nyíregyháza, 2023. augusztus 27.
Megrendezésre kerül a nyíregyházi futóverseny, melynek útvonalát úgy határozták meg a szervezők, hogy a résztvevők a város legszebb spotjai mellett haladjanak el, megcsodálva azokat.
bővebben
BuSho Filmfesztivál
BuSho Filmfesztivál
Budapest, 2023. augusztus 29 - szeptember 3.
Kevesen tudják, hogy a nemzetközi filmfeszt elnevezése a busójárásra utal, mely a fővárosban a rövidfilmek kedvelőinek nyújt kellemes programlehetőséget.
bővebben
CineFest Filmfesztivál
CineFest Filmfesztivál
Miskolc, 2023. szeptember 1 - 9.
Nem csak a filmeseket, hanem másokat is érdekelni szokott ez a miskolci rendezvény, mely hazánk egyik legkedveltebb filmfesztje a filmes szakmán belül. A nemzetközi méreteket öltő feszt szokás szerint bővelkedik filmekben.
bővebben
Családi mozgásfesztivál
Családi mozgásfesztivál
Budapest, 2023. szeptember 3.
Újra megrendezésre kerül a budapesti Puskás Aréna Nyugati Parkjában a sportos családok részére ideálisnak tartott esemény, melynek már hagyománya van a fővárosban. A tömegeket megmozgató rendezvény célja, hogy népszerűsítse a sportot a családok körében.
bővebben
Bábolnai gazdanapok
Bábolnai gazdanapok
Bábolna, 2023. szeptember 7 - 9.
A magyar agrárium kiemelkedő eseményén a szakma legjava gyűlik össze. Magyarország legrégebbi és legnagyobb mezőgép kiállításán a szakma krémje találkozik, ugyanakkor mindenkit szívesen várnak a szervezők, aki érdeklődik a mezőgazdaság iránt.
bővebben
Libafesztivál
Libafesztivál
Kiskunfélegyháza, 2023. szeptember 8 - 9.
A Bács-Kiskun megyei település egyik legismertebb eseménye évről évre megtartásra kerülő libákról szóló ünnepsége. Több, mint húsz éve már, hogy mindig szakítanak a helyiek időt az ünneplésre, melynek megadják a módját az idei évben is.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!