222 találat 2023. máj. 26. és 2024. ápr. 30. között

Laskafesztivál
Laskafesztivál
Várvölgy, 2023. július 22.
A Zala megyében található Várvölgyet már jól ismerik a laska rajongói. Egyik évben sem maradhat el a programsorozat, mely számtalan kikapcsolódásra ad lehetőséget a kilátogató vendégek számára. Sokszínű feszt, mely a környékbelieknek és az idelátogatóknak remek alkalom a
bővebben
Lovasnapok
Lovasnapok
Szemenye, 2023. július 22.
A nyári szezon folyton nagyszerű programokkal rukkol elő. Most például ezzel a remek rendezvénnyel, ahol ló és ember őszinte barátsága, társas kapcsolata figyelhető meg, élhető át a Vas megyei kis településen.
bővebben
Extrém Motoros Napok
Extrém Motoros Napok
Törökszentmiklós, 2023. július 22.
Itt aztán nem dublőrök egykerekeznek és égetik a gumikat, sőt a lángoló elemekkel sem ők zsonglőrködnek. Ők bizony az extrém motorosok, akik megrendezik saját rendezvényüket, hogy pár napon át elkápráztassák a tömeget.
bővebben
Volkswagen és Márkafüggetlen Autós Találkozó
Volkswagen és Márkafüggetlen Autós Találkozó
Soltszentimre, 2023. július 22 - 23.
A Bács-Kiskun megyei település egyik évben sem hagyja ki repertoárjából a nagy látogatottságnak örvendő autós összejövetelt. A község önkormányzata évről évre örömmel támogatja az eseményt, hogy egy remek program jöhessen létre a helyieknek és a környékbelieknek.
bővebben
Siroki Motoros Találkozó
Siroki Motoros Találkozó
Sirok, 2023. július 26 - 30.
A siroki Motoros Találkozó a motorosok mekkája, hiszen itt felszabadultan élvezhetik az összes program lehetőséget. A többnapos összejövetelen igazi fesztiválhangulat várható. Ez az év egyik legrangosabb és legnagyobb ilyen jellegű találkozója Magyarországon.
bővebben
MCC Feszt
MCC Feszt
Esztergom, 2023. július 27 - 29.
„Hangot adunk a tehetségnek” mottóval rendezi meg többnapos eseményét az esztergomi Mathias Corvinus Collegium (MCC). A rendezvény célkitűzése megismertetni tehetséggondozó programjait és közösségi életét, valamint izgalmas közéleti beszélgetésekkel és koncertekkel
bővebben
AeroFest Repülőnap
AeroFest Repülőnap
Hajdúszoboszló, 2023. július 28 - 30.
Akit vonz a felhők közötti lét, imádja a magasságot, a repülők robaját, a látványos bemutatókat, annak mindenképpen részt kell vennie a hajdúszoboszlói reptéren megrendezésre kerülő eseményen.
bővebben
SporTolna Triatlon Fesztivál
SporTolna Triatlon Fesztivál
Fadd, 2023. július 29.
A faddi rendezvény az amatőr triatlonozók kedvelt találkozóhelye. A helyszínen meleg víz, gyors futópálya, biztosított kerékpárpálya és sok program várja az indulókat. A Fadd-Domboriban megrendezett feszt gyönyörű természeti környezetben várja a látogatókat.
bővebben
Bringafesztivál
Bringafesztivál
Csömör, 2023. július 29 - 30.
Több pálya és korosztály, valamint nevezési kategória várja a jelentkezőket erre a kétkerekű program sorozatra. A terep bejárásán és a kerékpárversenyeken kívül lehetőség adódik egy kisebb közös bringatúrára is, mely közben megtekinthetők a települések kulturális
bővebben
Monorierdei Futófesztivál
Monorierdei Futófesztivál
Monorierdő, 2023. július 30.
Monorierdőre várják a futás szerelmeseit és a sportolni vágyókat egy nagyszerű futóversenyre. A nevezők 5, 10 kilométeres és félmaratoni távon állhatnak rajtvonalhoz felnőtt- és gyermekkategóriában – 10 év alattiak, 10-13 és 13-18 éves korcsoportokban.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!