393 találat 2023. máj. 26. és 2024. ápr. 30. között

Tőserdő Szépe fesztivál
Tőserdő Szépe fesztivál
Lakitelek, 2023. július 14 - 16.
Lakitelek ad otthont ennek a nem mindennapi színvonalú eseménynek, amely már évek óta hódít a térség rendezvényei között. Az országos hírű szépségverseny és az azt kísérő különleges programkínálat sokakat vonz.
bővebben
Villa Filip Napok
Villa Filip Napok
Révfülöp, 2023. július 14 - 15.
Különleges és élményekben gazdag hétvégére invitálnak mindenkit a kellemes hangulatú Balaton parti városkába. A nyár egyik kiemelkedő eseménye ez, amely mindenkinek kellemes kikapcsolódást ígér.
bővebben
Cirkuszok éjszakája
Cirkuszok éjszakája
Balatonlelle, 2023. július 14 - 15.
A Magyar Nemzeti Cirkusz előadásában idén is elérkezik a népszerű program a Balaton parti városba. Azon családok, amelyek itt töltik nyaralásukat, látogassanak el az előadásra, biztosan nem fogják megbánni.
bővebben
Giliszta feszt
Giliszta feszt
Rákócziújfalu, 2023. július 14 - 15.
Az óriási érdeklődésre való tekintettel kerül megrendezésre ez a rákócziújfalui esemény. S bár a nevéből talán másra asszociálnak az érdeklődők, ez a rendezvény nem lesz tele gilisztákkal. Ellenben tele van változatos programlehetőségekkel mindenki számára.
bővebben
Tisza-parti Nyár
Tisza-parti Nyár
Szolnok, 2023. július 15.
Ha nyár, akkor irány a szolnoki Tisza-part. A Tisza-parti feszt több hétvégén kínál változatos programokat a vendégeknek és az ott lakóknak egyaránt. Motoros felvonulás, zumba bemutató, színvonalas koncertek és zenei programok, autó különlegességek, valamint utcabál felel a jó
bővebben
Fürdőfesztivál
Fürdőfesztivál
Bogács, 2023. július 15.
A bogácsi gyógyfürdő ebben az évben is mindenkit vár a megrendezésre kerülő fesztre. A fergeteges nyári program az egész családnak kellemes kikapcsolódást ígér, hiszen szórakoztató programok, gyermekprogramok teljes tárháza érhető el a rendezvény ideje alatt.
bővebben
Funky Party
Funky Party
Györköny, 2023. július 15.
A helyszínre visszatérők már jól tudják, hogy különleges programok várnak rájuk. A több éve megtartásra kerülő györkönyi rendezvényre egyre többen látogatnak el. A receptet már mindenki ismeri.
bővebben
Nyári fesztivál
Nyári fesztivál
Bikal, 2023. július 15.
A bikali élménybirtokon minden évben megrendezik a már hagyományosnak mondható eseményt, amelyre minden korosztályt sok szeretettel várnak a szervezők.
bővebben
Pajtafesztivál
Pajtafesztivál
Kiscsősz, 2023. július 15 - 16.
Most itt az ideje, hogy többen megismerkedjenek a kiscsőszi pajtafesztivállal. A nyári program teljesen ingyen látogatható. A falu lakói és a helyi vállalkozások felismerték a lehetőséget és különleges rendezvényt állítottak össze.
bővebben
Nippon Weekend - Japán Autók és Motorok Hétvégéje
Nippon Weekend - Japán Autók és Motorok Hétvégéje
Agárd, 2023. július 15 - 16.
A japán autók és motorok kedvelőihez szólunk most, hiszen egy kimondottan témaspecifikus programot ajánlunk. Egy teljes hétvégén át hódolhat mindenki az autók és motorok iránti szenvedélyének.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!