455 találat 2023. márc. 19. és 2024. jan. 31. között

Pünkösdi Fesztivál és Vásár
Pünkösdi Fesztivál és Vásár
Beled, 2023. május 26 - 29.
Győr-Moson–Sopron megyében is tartanak többnapos pünkösdi rendezvényt, mely évről évre egyre nagyobb tömeget vonz. Minden kikapcsolódni vágyónak egy rendkívül színvonalas eseményben lehet része, ha ellátogat a beledi helyszínre.
bővebben
Méta Fesztivál
Méta Fesztivál
Balatonboglár, 2023. május 27 - 29.
A gyermek és ifjúsági néptánccsoportok koreográfiai versenye és futó bajnoksága kerül megrendezésre Balatonbogláron egy több napos program keretében. A táncversenyre 6-18 éves korig lehet nevezni.
bővebben
Városligeti Gyereknap
Városligeti Gyereknap
Budapest, 2023. május 27 - 28.
Ebben az évben a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat és a Fővárosi Önkormányzat újra megrendezi ezt a nagy népszerűségnek örvendő eseményt. A többnapos rendezvényen számtalan izgalmas program vár a gyerekekre és szüleikre.
bővebben
Pünkösdi Mulatság
Pünkösdi Mulatság
Füzér, 2023. május 27 - 28.
A Füzéri vár többnapos rendezvénysorozata számtalan meglepetést tartogat a családok számára. Pünkösdkor a mulatozás idején a hagyományőrző programok teljes tárháza megtalálható lesz.
bővebben
Tarkabarka Gyermekfesztivál
Tarkabarka Gyermekfesztivál
Nagykőrös, 2023. május 27.
Ingyenes programokkal várják a legkisebbeket is ezen a nevezetes napon, amely a gyerekekről és a gyerekeknek szól. Különleges kalandpálya, óriáspuzzle, hatalmas mászófal várja a kicsiket, hogy minél tartalmasabban tölthessék el ezt a boldog napot szüleikkel.
bővebben
FordMajális
FordMajális
Tököl, 2023. május 27.
Újra a repülőtér ad otthont a nem mindennapi rendezvénynek, ahová az autókedvelőket várják. Itt az összes korosztály boldogan nézheti az autók bemutatkozásait, a különleges járműveket.
bővebben
Sárkányeresztő fesztivál
Sárkányeresztő fesztivál
Pákozd, 2023. május 27.
Pünkösdi hétvége nem telhet el szórakozás nélkül a településen, így újra készülhetünk. Itt a helye mindenkinek, aki szeretné ezt a hétvégét fantasztikusan eltölteni.
bővebben
Zsongorkő fesztivál
Zsongorkő fesztivál
Kővágószőlős, 2023. május 27.
Több napos eseménysorozat várja a Szent István-napi ünnepségre kilátogatókat. Sztárvendégek, gyermekprogramok, főzőversenyek színesítik a hagyományteremtő célú rendezvényt, amit utcabál és tinidiszkó zár.
bővebben
Cenki Családi Piknik
Cenki Családi Piknik
Nagycenk, 2023. május 27.
Gyermeknap alkalmából kerül megtartásra a település által szervezett gasztrofeszt, ahol nagyszerű programok várnak gyerekeket és felnőtteket egyaránt. Ezen a nagycenki eseményen minden korosztály talál kedvére való elfoglaltságot és látnivalót.
bővebben
Ceglédfürdő Futófesztivál
Ceglédfürdő Futófesztivál
Cegléd, 2023. május 27.
Elő az edzőcipőkkel, mert itt ez a remek ceglédi futónap, ahová a szervezők az izgalomtól teljesen felpörögve várják a futni vágyó résztvevőket. Nem a megszokott futópályás, erdő menti sprintre számíthatnak a nevezők, hanem strandon és aquaparkon átkelésre.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!