459 találat 2023. márc. 19. és 2024. jan. 31. között

Német Autók Találkozója
Német Autók Találkozója
Budapest, 2023. május 14.
Kihagyhatatlan lehetőséggel várják az autó rajongókat a fővárosi Fritzenfest eseményre, mely évről évre megrendezésre kerül sokak örömére. Egész napos színes programokkal bármely korosztályt várnak, ahogy az már lenni szokott.
bővebben
Sri Chinmoy Futófesztivál
Sri Chinmoy Futófesztivál
Győr, 2023. május 14.
Az idén ismételten sokak örömére kerül megrendezésre a híres-neves győri futófeszt, mely a Sri Chinmoy Alapítvány szervezésében bonyolódik le. A program non-profit jelleggel szerveződik, mindenféle szponzor nélkül, önkéntes munkával.
bővebben
Futófesztivál
Futófesztivál
Hévíz, 2023. május 14.
A futás szerelmeseinek nagy örömére Hévízen ismét megadatik a lehetőség a mozgásra. A sokadik alkalom már, hogy lehetőséget biztosít erre a hévízi esemény. Több távon is megmérettethetik magukat a sportos érdeklődők.
bővebben
Miskolci Egyetemi Napok
Miskolci Egyetemi Napok
Miskolc, 2023. május 18 - 21.
A MEN napok szervezői ebben az évben is kitesznek magukért. Több helyszínen is számos fellépővel zajlanak majd a zenei rendezvények. A közös programon várják azokat a diákokat, akiket érdekelnek a zenei rendezvények és egyben a kulturális programok.
bővebben
Műtárgyak Éjszakája Fesztivál
Műtárgyak Éjszakája Fesztivál
Budapest, 2023. május 18 - 20.
Budapest 50 különböző helyszínét látogathatják meg az érdeklődők az ismét megrendezésre kerülő alkalom jóvoltából. A rendezvény napjai alatt több, mint 100 program várja a műtárgyak érdekes világa iránt érdeklődőket.
bővebben
Kistarcsai Napok
Kistarcsai Napok
Kistarcsa, 2023. május 19 - 21.
Utcai és sport tevékenységekkel, kiállításokkal, egészségügyi programokkal várnak mindenkit a szervezők a falunapra, amely az összes korosztály számára ígér felejthetetlen kikapcsolódást.
bővebben
Természetfilm fesztivál
Természetfilm fesztivál
Gödöllő, 2023. május 19 - 21.
Kicsiket és nagyokat, valamint kísérőként hűséges négylábúakat is örömmel fogadnak a szervezők ezen a környezetvédelmi eseménysorozaton. A gödöllői programsorozat fő profilja a gondosan, igényesen forgatott filmek bemutatása, melyeket a rendezvény minden napján
bővebben
Dóm téri Kavalkád
Dóm téri Kavalkád
Szeged, 2023. május 19 - 21.
A városban május hónapot sokan kedvelik, hiszen ez a vigasságok ideje. Ifjúsági zenekarok koncertjei, disco zene, fúvószenekari koncertek sokasága várja az érkezőket a szegedi helyszínre.
bővebben
Dunakanyar Motoros Találkozó
Dunakanyar Motoros Találkozó
Vác, 2023. május 19 - 21.
Vácot ismét ellepik a motorosok, hiszen a Duna-parti helyszínen megrendezik a váci motoros találkozót. A fergeteges programokkal bármely korosztályt sok szeretettel várnak. A motorokat kedvelők egyik legkedveltebb találkozóhelye ez a családi esemény.
bővebben
Telki fesztivál
Telki fesztivál
Telki, 2023. május 19 - 20.
A Pest megyei községben rendezik a már jól ismert programsorozatot, mely egy sokszínű meglepetésekkel tarkított rendezvény. Több, mint 15 éve, hogy megszületett az esemény ötlete, s azóta is rendszeresen megtartják a helyiek az ünnepet.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!