455 találat 2023. márc. 19. és 2024. jan. 31. között

Berényi Napok
Berényi Napok
Mezőberény, 2023. augusztus 19 - 20.
Hosszú évek hagyományaként rendezik meg ezt a nagyszabású mezőberényi eseményt. A több napos rendezvény pontjai között mindenki megtalálja a neki megfelelőt. Zenés műsorszámok, gyermek programok és főzőverseny várja az ide látogatókat.
bővebben
Floriana Nap
Floriana Nap
Csákvár, 2023. augusztus 20.
A csákvári pihenőpark ismét átalakul az augusztusi ünnepek idejére. A kézműves falu újra megnyílik és az összes korosztálynak kellemes kikapcsolódást biztosít.
bővebben
Szenkeparti Nagyvásár
Szenkeparti Nagyvásár
Penyige, 2023. augusztus 20.
A Szabolcs-Szatmár–Bereg megyei Penyigén az idén is vásári lesz a hangulat. Az esemény ismét megrendezésre kerül, mely egy olyan hagyományőrző rendezvény, ahol a térség jellegzetes hagyományait elevenítik fel a résztvevők.
bővebben
KAFF - Kecskeméti Animációs FilmFesztivál
KAFF - Kecskeméti Animációs FilmFesztivál
Kecskemét, 2023. június 21 - 25.
A kecskeméti filmfeszt, azaz a KAFF az animációs filmek seregszemléje, amelyre bárkit szeretettel várnak a szervezők. Az ünnepélyes megnyitó után az animációs filmeké a főszerep.
bővebben
Hírös Hét Fesztivál
Hírös Hét Fesztivál
Kecskemét, 2023. augusztus 22 - 26.
Az ország talán egyik leghíresebb kecskeméti programsorozatára invitálunk mindenkit, mely már több évtizede kerül megrendezésre. A város főterén napokon át érdekes programok várhatók.
bővebben
Moto-Rock Weekend
Moto-Rock Weekend
Hajdúnánás, 2023. augusztus 23 - 27.
A város termálfürdőjében ezen a nyáron is elérhető a népszerű hajdúnánási motoros összejövetel bármely érdeklődő számára. A motorok és a chopperek nagyszabású találkozója ez, ahonnan természetesen a rock zene sem maradhat el.
bővebben
Gyüttment Találkozó
Gyüttment Találkozó
Magfalva, 2023. augusztus 24 - 27.
A szokásos évi találkozót idén is megszervezik a vidéken újrakezdő családoknak. A vidéki élet és a hozzá kapcsolódó értékrend a program fő mondanivalója. A helyiek ilyenkor tapasztalatot cserélnek.
bővebben
Fényes Napok
Fényes Napok
Mátészalka, 2023. augusztus 24 - 26.
Egy igazán különleges napot ünnepelnek ezzel az eseménnyel a város lakói, hiszen itt gyulladt ki először a közvilágítás New Yorkkal egy időben. A különleges történelmi mátészalkai eseményre sokan kíváncsiak.
bővebben
Off Road Fesztivál
Off Road Fesztivál
Gyenesdiás, 2023. augusztus 24 - 27.
Aki viszolyog a sártól, annak nem feltétlenül ez az ideális rendezvény. Ellenben, aki szereti az autókat, a sebességet és nem zavarja a sár, annak igazi off-road életérzésben lehet része. Aki kilátogat az eseményre, annak hatalmas élményben lesz része, különösen, ha csatlakozik
bővebben
Vertigo Filmfesztivál
Vertigo Filmfesztivál
Budapest, 2023. augusztus 24 - 30.
A fővárosban megkezdődik a mozgókép izgalmas világának hete. A résztvevők a legkülönlegesebb filmek megtekintése közben élhetik át a közös mozizás élményét. Számos filmkategóriában vetítenek, így garantáltan minden néző megtalálja a kedvencét.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!