455 találat 2023. márc. 19. és 2024. jan. 31. között

Vörösvári Napok
Vörösvári Napok
Pilisvörösvár, 2023. augusztus 11 - 14.
Ismételten megrendezik ezt a pilisvörösvári programot, mely több, mint húsz éve ad lehetőséget a szórakozásra, a művelődésre. A szervezők napokon keresztül nyújtják az ünnepi kikapcsolódás élményét az összes korosztály számára.
bővebben
Kézműves fesztivál
Kézműves fesztivál
Herend, 2023. augusztus 11 - 13.
A Veszprém megyei Herenden idén is megrendezik a kézműves elnevezésű program sorozatot. Az esemény egész nap várja a kis- és nagycsaládokat a kikapcsolódásra. Igazi kulturális és szórakoztató rendezvény, mely kellemes kikapcsolódást nyújt bárki számára.
bővebben
Fehérvári Mézünnep
Fehérvári Mézünnep
Székesfehérvár, 2023. augusztus 11 - 13.
Aranyló és édes, illatos és krémes, gyógyít, jóllakat, vitaminforrás és kicsit ragad. Van-e még más ilyen csodás finomság a mézen kívül? Biztosan nem! Már a kőkorban is ismertes volt, s szerencsére azóta sem tűnt el a köztudatból. Számos jótékony hatása van, amellett,
bővebben
Kumánia Bográcsfesztivál és Kunország Szépe választás
Kumánia Bográcsfesztivál és Kunország Szépe választás
Kisújszállás, 2023. augusztus 12.
Több éve már, hogy megrendezik Kisújszálláson a bográcsfesztet. A szépségválasztás mellett számtalan egyéb programot is kínál a nagyszabású rendezvény. Érdemes kilátogatni a helyszínre, hiszen színes programok várhatók.
bővebben
Libafesztivál
Libafesztivál
Szurdokpüspöki, 2023. augusztus 12.
Ezen a rendezvényen minden a libákról szól, hiszen libasimogatóval, sétakocsikázással, kirakodóvásárral és természetesen ízletes liba ételekkel várnak mindenkit.
bővebben
Motoros Nap
Motoros Nap
Lébény, 2023. augusztus 12.
Újabb rendezvénnyel örvendeztetik meg a kétkerekű járművek leghűségesebb rajongóit. Ez a találkozó már nem először tárja ki kapuit a látogatók előtt, s mindez a szervezők által kínált remek programoknak és az érdeklődő közönségnek köszönhető.
bővebben
Heliwood Modellhelikopter Fesztivál
Heliwood Modellhelikopter Fesztivál
Halásztelek, 2023. augusztus 12 - 13.
Kétségtelen, hogy Magyarországon egyedülállónak számít, azonban Európában is igazi unikum a modellhelikopterekkel kapcsolatos halászteleki esemény. Aki a helikopterek szerelmese, annak mindenképp itt a helye, mert ezek a napok ezekről a közlekedési eszközökről szólnak.
bővebben
Budavári Liget fesztivál
Budavári Liget fesztivál
Óbudavár, 2023. augusztus 12.
Egy rendezvény sikere sok mindentől függ. Ha a szervezük kellőképp lelkesek, izgalmas programokkal készülnek és a helyszínre sem lehet panasz, akkor a látogatók jól fogják érezni magukat. Ennél az eseménynél ez biztosan így van!
bővebben
Pokróc Fesztivál
Pokróc Fesztivál
Hévíz, 2023. augusztus 12.
Semmire sincs szükség, csak egy pokrócra, plédre, takaróra vagy ezek permutációjára, no meg persze arra, hogy a látogatók át tudják adni magukat a természetnek egy kis időre. Tökéletes kikapcsolódási lehetőséget kínálnak itt, a hévízi Egregyi Múzeum kertjében.
bővebben
Cell-Cup Kézilabda Fesztivál
Cell-Cup Kézilabda Fesztivál
Veszprém, 2023. augusztus 13 - 19.
Újra Veszprémben rendezik meg a már több évtizedes múltra tekintő Kézilabda Bajnokságot, a Cell-Cup kupát a kézilabdások és a kézilabdát kedvelők nagy örömére. Sőt mi több, ezúttal is sok kiegészítő programmal rukkolnak elő a program szervezői.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!