118 találat 2023. jan. 25. és 2024. jan. 31. között

Bimmer Parade - Lada és BMW találkozó
Bimmer Parade - Lada és BMW találkozó
Dunaújváros, 2023. május 13.
Fékcsikorgatás, füstölő autógumik, adrenalin, száguldás. Ezek és számos programok várják a látogatókat az autós találkozón. A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak. A rendezvény a Dunaújvárosi Állatvédő Egyesület javára támogatja az adománygyűjtést.
bővebben
Német Autók Találkozója
Német Autók Találkozója
Budapest, 2023. május 14.
Kihagyhatatlan lehetőséggel várják az autó rajongókat a fővárosi Fritzenfest eseményre, mely évről évre megrendezésre kerül sokak örömére. Egész napos színes programokkal bármely korosztályt várnak, ahogy az már lenni szokott.
bővebben
Sri Chinmoy Futófesztivál
Sri Chinmoy Futófesztivál
Győr, 2023. május 14.
Az idén ismételten sokak örömére kerül megrendezésre a híres-neves győri futófeszt, mely a Sri Chinmoy Alapítvány szervezésében bonyolódik le. A program non-profit jelleggel szerveződik, mindenféle szponzor nélkül, önkéntes munkával.
bővebben
Miskolci Egyetemi Napok
Miskolci Egyetemi Napok
Miskolc, 2023. május 18 - 21.
A MEN napok szervezői ebben az évben is kitesznek magukért. Több helyszínen is számos fellépővel zajlanak majd a zenei rendezvények. A közös programon várják azokat a diákokat, akiket érdekelnek a zenei rendezvények és egyben a kulturális programok.
bővebben
Műtárgyak Éjszakája Fesztivál
Műtárgyak Éjszakája Fesztivál
Budapest, 2023. május 18 - 20.
Budapest 50 különböző helyszínét látogathatják meg az érdeklődők az ismét megrendezésre kerülő alkalom jóvoltából. A rendezvény napjai alatt több, mint 100 program várja a műtárgyak érdekes világa iránt érdeklődőket.
bővebben
Nagymarosi Ifjúsági Találkozó
Nagymarosi Ifjúsági Találkozó
Nagymaros, 2023. május 20.
A Pest megyei Nagymaroson az idén is lesz találkozó az ifjúság számára, melyet ezúttal is a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia Ifjúsági Bizottsága és az Országos Lelkipásztori Intézet által felkért csoport szervezi.
bővebben
Kamaszfesztivál
Kamaszfesztivál
Miskolc, 2023. május 25 - 28.
Igazán különleges, nagyszabású országos osztálykirándulás programra invitálnak a szervezők ezzel az eseménnyel bármely fiatalt. Ez az a hely, ahol a felső és középiskolás diákok, a kamaszok részt vehetnek egy nem mindennapi, élménygazdag, sokoldalú és szenzációs
bővebben
Méta Fesztivál
Méta Fesztivál
Balatonboglár, 2023. május 27 - 29.
A gyermek és ifjúsági néptánccsoportok koreográfiai versenye és futó bajnoksága kerül megrendezésre Balatonbogláron egy több napos program keretében. A táncversenyre 6-18 éves korig lehet nevezni.
bővebben
Tarkabarka Gyermekfesztivál
Tarkabarka Gyermekfesztivál
Nagykőrös, 2023. május 27.
Ingyenes programokkal várják a legkisebbeket is ezen a nevezetes napon, amely a gyerekekről és a gyerekeknek szól. Különleges kalandpálya, óriáspuzzle, hatalmas mászófal várja a kicsiket, hogy minél tartalmasabban tölthessék el ezt a boldog napot szüleikkel.
bővebben
Ceglédfürdő Futófesztivál
Ceglédfürdő Futófesztivál
Cegléd, 2023. május 27.
Elő az edzőcipőkkel, mert itt ez a remek ceglédi futónap, ahová a szervezők az izgalomtól teljesen felpörögve várják a futni vágyó résztvevőket. Nem a megszokott futópályás, erdő menti sprintre számíthatnak a nevezők, hanem strandon és aquaparkon átkelésre.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner